Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΘΗΒΑ 0-0


Ένας αγώνας με λίγες φάσεις έγινε σήμερα στο Κρανίδι.Το Κρανίδι και η Θήβα ήθελαν την νίκη για διαφορετικό λόγο η κάθε ομάδα. Το Κρανίδι για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη η δε Θήβα να μη χάσει την επαφή με την κορυφή. Έτσι όπως ήρθαν τα σημερινά αποτελέσματα αυτή που βγήκε χαμένη ήταν η Θήβα αφού έμεινε στους -13 από την κορυφή.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Όπως αναφέραμε και πριν η Θήβα καιγόταν για τους βαθμούς και παραλίγο να ξεκινήσει με το δεξί στα πρώτα λεπτά του αγώνα όταν ο Τσαλμάς σέντραρε από δεξιά προς το σημείο του πέναλτι εκεί πετάχτηκε ο Φαρούκ που έπιασε καταπληκτική κεφαλιά ,η μπάλα πήγαινε στην αριστερή γωνία του Λάμπρου .Ο μικρός πετάχτηκε και με καταπληκτική απόκρουση έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Αν είχε ανοίξει το σκορ στο σημείο αυτό η συνέχεια θα ήταν δύσκολη για την ομάδα μας .Στο 6 ένα σουτ του Τσέλου η μπάλα έφυγε άουτ. Πρώτη φάση για το Κρανίδι στο 29 όταν ο Μακρίδης σέντραρε από δεξιά ο Γερογιάννης απέκρουσε με τα δάκτυλα των χεριών του ,η μπάλα έφτασε στον Μαλτέζο που έκανε νέο σούτ για να αποκρούσει και πάλι ο Γερογιάννης.Στο 45 έγινε η φάση του ημιχρόνου όταν μετά από σέντρα του Ντάκου ο Καλατζής έπιασε κεφαλιά και η μπάλα αποκρούστηκε από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γερογιάννη.
Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο περιμέναμε να δούμε κάτι διαφορετικό από τις δύο ομάδες. Μέχρι το 59 ένα σουτ του Πέρρου τράνταξε την συμβολή των δοκαριών του Λάμπρου. Από και πέρα η μπάλα ανεβοκατέβαινε η μπάλα από περιοχή σε περιοχή χωρίς ουσία. Ο Μακρίδης για το Κρανίδι προσπαθούσε αλλά κάποια σουτ που έκανε έφυγαν άουτ. Στο 89 ο Τριανταφυλλάκης έκανε ένα σουτ από μακριά αλλά αλλά ο Λάμπρου ήταν στην σωστή θέση. Στην επόμενη φάση το Κρανίδι έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Λαδά όταν δεν πρόλαβε να σουτάρει.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πιστεύουμε πως η απόκρουση του Λάμπρου στο 3 ήταν το κλειδί για να παλέψουμε για την νίκη. Αν είχε ανοίξει το σκορ στην φάση αυτή δύσκολα θα γύριζε το σκόρ.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από την ομάδα του Κρανιδίου όλα παιδιά τα πήγαν περίφημα.. Ο Λάμπρου με τις αποκρούσεις του και την σταθερότητα που είχε έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:O Κωστας Ψηλοπαναγιώτης και οι βοηθοί του τα πήγαν μια χαρά σε ένα αγώνα με μεγάλη βαθμολογική σημασία.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΚΡΑΝΙΔΙ: Λάμπρου,Ντάκος,Μπουρελάκος,Μαλτέζος,Κιλασίν.
 Καλατζής (76 Δαγρές) Λαμπρούσης ( 79 Λαδάς)         Μετζιάνι
Μακρίδης. Λώττας (88 Δαραμάρας) Γκαβούδης.

ΘΗΒΑ: Γερογιάννης,Παναούλης,Μητσόπουλος,Καρύδης,Δουκούλας, Τσαλμάς,Τσέλος (41 λ.τρ.Μπατσούλης) Χριστοδούλου ( 46 Μπινιάκος) Φαρούκ Τριανταφυλλάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: