Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟ



Τελευταία στροφή στου 1ου γύρου για τον 7ο όμιλο και η ομάδα του Κρανιδίου αντιμετωπίζει τον Παναυπλιακό στο ντέρμπυ της Αργολίδας.Δύο σημαντικές απουσίες αλλά και μία σημαντική επιστροφή για το Κρανίδι.
Αναλυτικά ,θα απουσιάσουν οι τιμωριμένοι Σπύρος Ντάκος ( εκτείει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική απο την κόκκινη που δέχτηκε στον αγώνα με το Λουτράκι) και ο Γρηγόρης Ψαρρής ,ο οποίος συμπήρωσε κάρτες στο Κιάτο  .Το θετικό για τον Γιώργο Σκαρτάδο είναι η επιστροφή απο τιμωρία ο Σταμάτης Αναστασιάδης.
Εκτός αγωνιστικής δράσης συνεχίζει να είναι και ο Λαμπρούσης ο οποίος όπως εκτειμάται απο το ιατρικό τήμ της ομάδας θα επανέλθει στίς αγωνιστικές υποχρεώσεις τις ομάδας σε ένα μήνα περίπου.
Διαιτητής του αγώνα είναι ο Π. Χονδρόπουλος από την Κόρινθο με επόπτες τους Β. Χρυσάνθου και Π. Μπούμπας. Από έρευνα που κάναμε στο διαδύκτιο ο Κύριος Χονδρόπουλος είναι διαιτητής Γ Εθνικής.και έχει διαιτητεύσει με επιτυχία τον αγώνα Παναχαικής- Ασπροπύργου στις 13/9/2009 ,Χερσονήσου-Ρούφ στις 20/9/2009 Αστέρας Τρ.-Ατρόμητος Αθηνών στους Νέους . Επίσης η βοηθός Β.Χρυσάνου είναι Γ Εθνικής.Τους ευχόμαστε να έχουν καλή διαιτισία.
Τέλος ο κόσμος του Κρανιδίου αναμένεται να είναι και αυτή την Κυριακή κοντά στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: