Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΟΠΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ



Επιστροφή στις προπονήσεις μετά την πρωτοχρονιάτικη άδεια για τους ποδοσφαιριστές τις ΑΕΚ Κρανιδίου που ξεκίνησαν την Δευτέρα την προετοιμασία για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Πέλοπα Κιάτου .Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό αφού η χρονιά έκλεισε με νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου όπως είναι ο Ολυμπιακός Λουτρακίου και μάλιστα το γκολ της νίκης το πέτυχε η ομάδα όταν είχε μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντάκου.
Έτσι λοιπόν με αμείωτους ρυθμούς αλλά με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα στο Κιάτο με τον τοπικό Πέλοπα.
Τα προβλήματα που έχει ο Γιώργος Σκαρτάδος είναι ο Ντάκος και ο Αναστασιάδης από πλευράς τιμωριών αφού ο πρώτος αποβλήθηκε όπως προείπαμε και ο δεύτερος συμπλήρωσε κάρτες στον αγώνα με το Λουτράκι και δεν θα αγωνιστούν.
Από πλευράς τραυματισμών δεν υπάρχει κάτι σοβαρό αφού τόσο ο Λαμπρούσης όσο και ο Μπουρελάκος που είχαν κάποια προβλήματα τραυματισμών ξεπεράστηκαν και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή.
Τώρα όσο για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σκαρτάδος στο Κιάτο θα ρισκάρουμε να πούμε ότι Σαπουνάς- Λαδάς Μπουρελάκος  Μαλτέζος Κιλασίν-Γκαβούδης Μετζιάνι Καλατζής - Ψάρρης Μακρίδης Δαραμάρας θα ξεκινήσουν τον αγώνα.
Διαιτητής του αγώνα είναι ο  Γαβριήλ Τζουανόπυλος του συνδέσμου Αχαΐας με βοηθούς τους Α Αυγέη και Μ Γασπαρινάτου.
Την ομάδα αναμένεται να συνοδέψουν και πάρα πολλοί φίλαθλοι από το Κρανίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: