Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2-2


Δεν το πίστεψε η ομάδα του Κρανιδίου.Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από την ανταπόκριση που είχαμε από τα Λουκίσια.Αν και στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κρανιδίου δεν υπήρχε στο γήπεδο.Οχι ότι η ομάδα των Λλουκισίων ήταν καλύτερη βέβαια.Πιθανότατα να ήταν επιρεασμένοι από το πολικό ψύχος που επικρατούσε στο «Κώστας Ντελλής».Μας ενημέρωσαν ότι η θερμοκρασία ήταν πάλι κοντά στο μηδέν.
Στο 10 λεπτό τα Λουκίσια κέρδισαν πέναλτυ σε ανατροπή του Παπαιωάννου από τον νεοαποκτηθέντα Αποστόλη Παικόπουλο ο οποίος γνωρίζει καλά  τα γήπεδα της Ευβοιας από την θητεία του στην ομάδα της Αρτάκης.Ηταν ένα πέναλτυ που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αφού η  μπάλα πήγαινε άουτ.Στην φάση αυτή ο παίκτης της ομάδας του Κρανιδίου αντίκρησε την κίτρινη κάρτα.
Στο 15 ο Μπασούκος βγήκε τετ α τετ με τον Σαπουνά ,αλλά ο γκολκύπερ του Κρανιδίου καθάρισε τη φάση.
Στο 25 η ομάδα μας έμεινε με 10 π;ίκτες όταν ο Παικόπουλος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα σε ένα αντιαθλητικό φάουλ που έκανε στο κέντρο του γηπέδου.
Στο 31 ένα σούτ του Παπαιωάννου έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Σαπουνά.
Με αυτό το σκόρ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Κρανίδι ξεκίνησε με γκόλ όταν ο Μετζιάνι στο 50 χτύπησε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του Μπόλμπαση ( ο οποίος επανεμφανίστικε μετά από 4 μήνες απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους αφού είχε τραυματιστεί τον αγώνα του πρώτου γύρου στο Κρανίδι) κάνοντας το 1-1. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Νίκος Μακρίδης με κεφαλιά έκανε το 1-2 ύστερα από ωραίο κτύπημα φάουλ του Ψάρρη από αριστερά.Τέσσερα λεπτά πρίν την λήξη του αγώνα ο Παπαιωάννουπέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα φέρνοντας τον αγώνα στα ίσα.
Ο διαιτητής κύριος Σωσόνης από την Φθιότιδα ήταν άψογος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Μπόλμπασης, Ντάμπος (69' Ελευθερίου), Μήτρου, Ευσταθίου, Καραμπάς, Μυλωνάς, Ντελέγκος, Μπακλαγής (71' Λουκαντζίκος), Μπασούκος, Παπαϊωάννου, Ζαφειρόπουλος
ΚΡΑΝΙΔΙ: Σαπουνάς, Καλαντζής (57' Λαδάς), Κιλασίν, Μαλτέζος, Πεκόπουλος, Δαγρές, Ντάκος, Μετσιάνι, Μακρίδης, Ψάρης (90' Ζαραφωνίτης), Δαραμάρας (57' Γκαβούδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: