Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-0


Νέα ήττα για την ΑΕΚ Ερμιονίδας, αυτή τη φορά, έχασε στο Ναύπλιο από τον τοπικό Παναυπλιακό με σκορ 1-0 χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε ο Παπασαράντος στο 71.

Ο ΑΓΩΝΑΣ : Μέχρι το 20 λεπτό δεν είχε γίνει κάποια φάση που να αξίζει αναφοράς. Στο 20 λεπτό όμως παραλίγο να ανοίξει το σκορ όταν σουτ των παικτών του Ναυπλίου η μπάλα έφυγε άουτ από τα καρέ του Σωτηράκη . Στο 22 ο Βέργος έφυγε ωραία από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Γρ.Παπά που βρισκόταν στο ύψος του πέναλτυ το σούτ που έκανε απέκρουσε ο Χαλάτσης .Για να έρθει το 23 και ο Σωτηράκης να κάνει την απόκρουση του ημιχρόνου όταν σε σουτ από το ύψος του πέναλτι των παικτών του Ναυπλίου έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 38 παραλίγο το Κρανίδι να ανοίξει το σκορ όταν ο Μεντζιάνι χτύπησε φάουλ η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Παναυπλιακού εκεί πετάχτηκε ο Γρ.Παπάς η κεφαλιά που έκανε απέκρουσε ο Χαλάτσης σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Ψάρρης η μπάλα έφτασε στο Νούλα που προσπάθησε να δώσει με κεφαλιά την μπάλα στο Γρ.Παππά αλλά εκεί πρόλαβε πάλι ο Χαλάτσης και απέκρουσε. Στο 43 νέα μεγάλη ευκαιρία για το Κρανίδι όταν ο Γρ.Παππάς πήρε την μπάλα από την σέντρα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του μπήκε στην περιοχή το σούτ που έκανε έφυγε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ναυπλίου μπήκε δυνατά προσπάθησε να απειλήσει αλλά τίποτα. Στο 49 ο Γρ.Παππάς ταλαιπώρησε τους αμυντικούς του Ναυπλίου στο ημικύκλιο της περιοχής για να του γίνει το φάουλ. Το εκτέλεσε ο Μεντζιάνι στέλνοντας την μπάλα πάνω στο τείχος .Από το λεπτό αυτό και μέχρι το 71 που μπήκε το γκολ δεν έγινε ίχνος ευκαιρίας από τις δύο ομάδες . Στο λεπτό αυτό η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Κρανιδίου εκεί φάνηκε να ελέγχουν οι αμυντικοί όμως πετάχτηκε ο Παπασαράντος και σαν σε προπόνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.Η τελευταία καλή φάση που έγινε ανήκει και αυτή στο Κρανίδι όταν ο Νούλας έπιασε κεφαλιά μέσα απο την περιοχή και ο Χαλάτσης έδιωξε δύσκολά σε κόρνερ.

MVP: Αν θα ξεχωρίζαμε κάποιον αυτός θα ήταν ο Σωτηράκης για την απόκρουση του 23 όμως το γκολ που δέχτηκε ήταν παιδαριώδες. Αυτός επίσης που προσπάθησε ήταν ο Γρ.Παππάς όμως λίγο να είχε προσέξει θα είχε βάλει το γκολ είτε στο 38 είτε στο 43 και θα είχε τελειώσει τον αγώνα .Από την ομάδα του Ναυπλίου αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Αντωνόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ : Ο Γ. Ντεκίδης με τους βοηθούς του τα πήγαν πολύ καλά. Κακώς οι φίλαθλοι του Ναυπλίου τα έβαλαν με τον πρώτο βοηθό τον κο Δανέζη ότι τους σταμάταγε με ανύπαρκτα οφσάιντ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ; Σωτηράκης, Λεβιδιώτης, ( 83 Πουλόπουλος),Γιάννος, Κουμπούρας, Νούλας, Κλιάφας, Βέργος, Μεντζιάνι, Σπ.Παππάς, Γρ.Παππάς, Ψάρρης ( 72 Χασακής)

Δεν υπάρχουν σχόλια: