Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

ΕΝΩΣΗ ΜΗΔΕΑΣ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-0

Με ένα γκολ του Παραστατίδη εννέα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα η Ένωση Μηδέας κέρδισε την ομάδα της ΑΕΚ Ερμιονίδας με 1-0,
Ο ΑΓΩΝΑΣ ; Ο αγώνας δεν διεκδικεί μεγάλες δάφνες ποιότητας. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις που έγιναν μπροστά στις εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.. Και συγκεκριμένα στο 7 ο Παππάς λίγο έλειψε να κάνει το 0-1 Δύο λεπτά αργότερα σουτ του Βέργου απέκρουσε ο Ζήκος.. Από το λεπτό αυτό και μετά η μπάλα ανεβοκατέβαινε από περιοχή σε περιοχή .Για να φτάσουμε στο 39 όπου ένα φάουλ των παικτών της Μηδέας απέκρουσε στην γωνία του ο Σωτηράκης.
Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ότι μπήκαν άλλες ομάδες στο γήπεδο. Στο 50 ο Ντάκος έκοψε την τελευταία στιγμή επιθετικό της Ένωσης που ήταν έτοιμος για γκολ. Στο 53 το Κρανίδι κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής ,το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Μετζιάνι το σούτ του οποίου απέκρουσε ο Ζήκος. Στο 61 γκολ για την Μηδέα που ακυρώθηκε ορθός σαν οφσάιντ. Στο 68 έγινε η μεγάλη φάση για το Κρανίδι όταν ο Γρηγόρης Παππάς μπήκε απο αριστερά στην περιοχή το σούτ που εξαπέλυσε απέκρουσε ο Ζήκος με δυσκολία η μπάλα πήγαινε πρός την άδεια εστία αλλά εκεί δεν βρέθηκε κάποιος παίκτης του Κρανιδίου να την σπρώξει στην άδεια εστία. Στο 72 κόρνερ από δεξιά για την Μηδέα η μπάλα έφτασε στον Μπαλάσκα η κεφαλιά του οποίου έφυγε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Σωτηράκη. Για να φτάσουμε στο 81 όταν ο Παραστατίδης μπήκε από αριστερά μόνος του εκεί εξαπέλυσε ένα αριστερό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δύχτια του Σωτηράκη κάνοντας το 1-0 και ταυτόχρονα την έκτη σερί ήττα της ομάδας του Κρανιδίου.
MVP:Σαν πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα μπορούμε να πούμε οτι είναι ο Παραστατίδης για το γκόλ που έβαλε. Απο την πλευρά του Κρανιδίου μπορούμε να πούμε ότι η καινούργια μεταγραφή ο Κουμπούρας δείχνει οτι θα βοηθήσει πολύ το Κρανίδι στο νευραλγικό χώρο της άμυνας. Η απουσία του Νούλα δεν φάνηκε καθόλου. Απο κεί και πέρα ο Γρηγόρης Παππάς εάν πρόσεχε θα είχε πετύχει το γκόλ στο 68 και θα είχε πάρει άλλη τροπή ο αγώνας.
Εδώ θα πρέπει να αναφερθούμε και την παρουσία του κόσμου του Κρανιδίου ( περίπου 50-70 άτομα ) όπου αψήφησαν το κρύο και ακολούθησαν την ομάδα στο δύσκολο αυτόν αγώνα.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ; Άψογος ο διαιτητής από την Αθήνα Παπαπέτρου και οι βοηθοί του Καραγιαννίδης και Δανέζης.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ Σωτηράκης, Πουλόπουλος, Ελένης Πέτρ..( 82 Ελένης Ιωάν.) Γιάννος ,Κουμπούρας, Βέργος, Ντάκος, Μεντζιάνι, Παππάς Σπ. Παππάς Γρ.Ψαρρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: