Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΕΡΜΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ 8-0 (ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)

Μωρά για φίλημα Αυτό μπορούσε να πει  σήμερα στο γήπεδο Κρανιδίου παρακολουθώντας την παιδική ομάδα (γεννηθείς 1996-1997) να συντρίβουν την ομάδα του Ερμή Ερμιόνης με το ευρύ σκορ 8-0.
Το σκορ άνοιξε στο 6 λεπτό όταν ο Λάβρενιουκ έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής ,η μπάλα πέρασε κάτω από το σώμα του τερματοφύλακα της Ερμιόνης Αφεντάκη και έγινε το 1-0.Τρία λεπτά αργότερα ο Κακουριώτης με ωραίο σουτ από πλάγια έστειλε την μπάλα να καρφωθεί στο παραθυράκι της εστίας του Αφεντάκη και να γίνει το 2-0.Ηταν πραγματικά ένα γκολ για όσκαρ. Στο 21 ο Σακατέλωφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από λάθος απόκρουση του τερματοφύλακα της Ερμιόνης κάνοντας το 3-0.. Στο 26 λεπτό ο Κιρτάκης με ωραίο αριστερό διαγώνιο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.Στο 29 ο Λάβρενιουκ με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή ανεβάζει το σκορ στο 5-0 και ταυτόχρονα τα τέρματα του σε δύο. Ένα λεπτό πριν λήξη το πρώτο ημίχρονο (34) ο Κρητικός με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 6-0.Με αυτό το σκορ έκλεισε το πρώτο τριανταπεντάλεπτο (αφού τόσο είναι το ημίχρονο στα παιδικά)ημίχρονο.
Με την επανάληψη και συγκεκριμένα στο 39 ο Λάβρενιουκ με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 7-0 και ταυτόχρονα ο ίδιος κάνει χάτ τρίκ. Το 8-0 έκανε ο Κιρτάκης με απευθείας φάουλ. Από το σημείο αυτό και μετά ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Λαφιώτης έκανε κάποιες αλλαγές για να δώσει την δυνατότητα να παίξουν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Στο 41 πέρασε τον Βλαχόπουλο (γεννημένος 2000) στην θέση του Φράγκου,Στο ίδιο λεπτό τον Κυριακίδη στην θέση του Λάβρενιουκ και τρία λεπτά αργότερα τον Δώρα στη θέση του Σακατέλωφ και τον Σκαλτσά στην θέση του Κακουριώτη.Στο 51 ο Κρητικός άφησε την θέση του στον Παπανδρέου ,ο Τερματοφύλακας της ομάδας Λούζης στον αναπληρωματικό Παπουτσή .
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ
Λούζης (51 Παπουτσής), Ζέρβας ,Φράγκου (41 Βλαχόπουλος) Λυκουριώτης,Γαλανόπουλος,Κέντρο,Κακουριώτης (51 Σκαλτσάς) ,Κρητικός (51 Παπανδρέου) ,Λάβρενιουκ (41 Κυριακίδης),Κιρτάκης ,Σακατέλωφ (44 Δώρας).
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ
Αφεντάκης,Μορογλής,Τσέλλος,Παπανδριανός,Φλεβαράκης,Νταλανάι,Ιναίο,Δημαράκης, Λαζάρου,Δημαράκης,Κοροντίνης.
Δυστυχώς δεν έχουμε τις αλλαγές της Ερμιόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: