Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-Α.Ο.ΠΟΡΟΥ 1-0


Με μια καταπληκτική κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Λώττα από αριστερά ο Φιλιππίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πόρου το Κρανίδι πήρε την «χρυσή» νίκη με 1-0 επί του Πόρου και απομακρύνθηκε από τις ομάδες που βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού.
Το Κρανίδι μπήκε στο παιγνίδι με διάθεση να σκοράρει πρώτο αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτή που πλησίασαν να ανοίξουν το σκορ. Ήταν το 11 λεπτό όταν ο Ντελίτσας μέσα από την περιοχή έκανε ένα σουτ και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Λάμπρου. Η απάντηση του Κρανιδίου ήρθε επτά λεπτά αργότερα όταν ο Μακρίδης έπιασε κεφαλιά  και η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα αλλά πάνω στην γραμμή απέκρουσε ο αρχηγός των φιλοξενουμένων Μπόμπος  γλιτώνοντας  σίγουρο γκολ. Τρία λεπτά αργότερα έγινε το 1-0 με τον Φιλιππίδη με κεφαλιά ψαράκι ύστερα από σέντρα ακριβείας του Λώττα από αριστερά.Στο 29 ο προπονητής του Πόρου έκανε την πρώτη του αλλαγή περνώντας τον Δρούγκα στην θέση του Μανιάτη και στο 42 τον Χατζόπουλο στη θέση του Μέλλου. Στο ίδιο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για το Κρανίδι να κάνει δύο τα τέρματα του όταν ο Μετζιάνι σέντραρε από δεξιά ,η μπάλα πήρε παράλληλη τροχιά προς τα δοκάρια του Μένιου και την τελευταία στιγμή δεν πρόλαβε ο Φιλιππίδης να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα .Με αυτό το σκόρ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πόρος μπήκε πιο κεφάτος στο γήπεδο και πίεσε το Κρανίδι. Στο 53 ο Πόρος έκανε και την Τρίτη του αλλαγή. Πέρασε ο Πάνου στην Θέση του Μπιζιώτη που αποχώρησε  λόγω τραυματισμού. Η πίεση που ασκούσε η ομάδα του Πόρου παραλίγο να φέρει αποτέλεσμα αλλά το δεξί δοκάρι του Λάμπρου σταμάτησε την προσπάθεια του Κωστή στο 60.Στο 74 ο Νάκας αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. το 79 μεγάλη ευκαιρία για τον Πόρο να κάνει το 1-1 αλλά ο Λάμπρου   αποσόβησε το σίγουρο γκολ  όταν ο Χατζόπουλος  μπήκε από αριστερά και σούταρε στην αριστερή γωνία για να αποκρούσει σε κόρνερ. . Στο 83 νέα μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ  κάνοντας τον προπονητή των φιλοξενουμένων να μην το πιστεύει. Στην συνέχεια  ο Αντώνης  Τζιέρης σε έξι λεπτά έκανε τρείς αλλαγές περνώντας τον  Δαραμάρα στην θέση του Αναστασιάδη στο 84 ,τον Δαγρέ στη θέση του Φιλιππίδη στο 90  και στο 93 τον Καλατζή στη θέση του Λώττα. Από την ομάδα του Κρανιδίου δεν υστέρησε κανείς όμως θα ξεχωρίσουμε τον Αλεξ Λάμπρου για τις δύο καταπληκτικές αποκρούσεις που έκανε και κράτησε το πολύτιμο 1-0.
Διαιτητής: Γκριτζέπης Γ.( Αρκαδίας) Βοηθοί: Γ.Βέρρος Ι.Βερσούδης.
ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Λάμπρου,Παικόπουλος, Μπουρελάκος, Μαλτέζος ,Αναστασιάδης (84 Δαραμάρας)  Γκαβούδης, Λαμπρούσης, Μετζιάνι, Φιλιππίδης (90 Δαγρές) Λώττας ( 93 Καλατζής), Μακρίδης.
Α.Ο.ΠΟΡΟΥ: Μένιος, Μέλλος (42 Χατζόπουλος) Κωστής, Βλαχοκυριάκος,Μπόμπος, Ψύλλας, Ντελίτσας, Ζώρας, Μπιζιώτας ( 53 λογ.τρ. Πάνου) Νάκας ,Μανιάτης  (29 Δρούγκας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: