Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-1

Σέ ένα γήπεδο που μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να παίξεις αναμετριώνται ο Αστέρας Μαγούλας και η ΑΕΚ Ερμιονίδας στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του περιφερειακού πρωταθλήματος.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις .Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κρανιδίου φάνηκε πιό τυχερή και άνοιξε το σκόρ μέ σούτ από τον Λώττα ύστερα απο σέντρα του Ζαραφωνίτη.
Σε μιά φάση που έγινε στην περιοχή του Κρανιδίου ο Παικόπουλος έκανε τάκλιν σε επιθετικό των γηπεδούχων και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι
ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ
Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Μαγούλα το Κρανίδι. Ο Αστέρας είχε τις ευκαιρίες (δοκάρι στο 65' με τον Κουμεντάκο) αλλά το Κρανίδι πήρε τον πολύτιμο. Ο Λώττας άνοιξε το σκορ για το Κρανίδι στο 70’ και στο 84’ ο Κατικαρίδης με πέναλτι που κέρδισε ο Ροπόκης διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Αγριμάκης, Τσαπίδης (60' Μπούγιας), Τσαούσης, Θωμάκος, Κουμεντάκος, Οικονομόπουλος, Καραμανίδης (51' Κατσαδούρης), Εβερετ, Ροπόκης, Κατικαρίδης, Γαβριηλίδης (78' Δημητριάδης)
ΚΡΑΝΙΔΙ: Λάμπρου, Ζαραφωνίτης (81' Δαραμάρας), Ντάκος, Μαλτέζος, Κιλασίν (88' Αναστασιάδης), Γκαβούδης, Παϊκόπουλος, Μετσιάνι, Μακρίδης, Λώττας, Φιλιππίδης (75' Δαγρές)

Δεν υπάρχουν σχόλια: