Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΜΕΘΑΝΑ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 5-4



Δεν τα κατάφερε η παιδική ομάδα της ΑΕΚ Ερμιονίδος σήμερα στα Μέθανα και ηττήθηκε με 5-4 από την τοπική ομάδα. Η ομάδα του Κρανιδίου είχε μια μεγάλη απουσία σήμερα αυτή του φυσικού ηγέτη της του Κιρτάκη ο οποίος λόγω ότι έδινε κάποια μαθήματα δεν μπορούσε να βρισκόταν στην αποστολή. Από την άλλη κάποιοι από τους παίκτες μας δεν βρέθηκαν στην καλύτερη του μέρα με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η ήττα που όμως δεν επηρεάζει βαθμολογικά την ομάδα αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Γκολ με το καλημέρα» για τα Μέθανα καθώς στο 2 λεπτό ο Τριανταφύλλου με ένα φάουλ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου «κρέμασε» τον Λούζη και έκανε το 1-0.Στο 7ο λεπτό τα Μέθανα διπλασίασαν τα γκολ με ωραίο πλασέ του Μίνου μέσα από την περιοχή. Στο 12ο λεπτό ο Σακατέλωφ μειώνει σε 2-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από έξοχη μπαλιά –τρύπα του Λάβρενιουκ. Στο 25ο λεπτό ο Κρητικός εκτέλεσε έξοχα ένα φάουλ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε άουτ. Στο 30 φοβερό σουτ ο Μίνος  έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Λούζη κάνοντας το 3-1.Με αυτό το σκορ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 37 ο Κρητικός με ένα καταπληκτικό φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φλαμπούρη (video) κάνοντας το 3-2.Στο 43 Ο Τριανταφύλλου εκτέλεσε ένα φάουλ από το κέντρο του γηπέδου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λούζη κάνοντας το 4-2.Στο 47 ο Φράγκος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα αριστερό παραθυράκι του Φλαμπούρη μειώνοντας και πάλι το σκορ σε 4-3.Στο 50 ο Μίνος με απευθείας κόρνερ έκανε το 5-3 και κάνοντας χάτ τρίκ. Στο 56 ο Λάβρενιουκ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 5-4.Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 58 ο Λάβρενιουκ κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Κρητικός .Η εκτέλεσή του όμως δεν ήταν καλή αφού έστειλε την μπάλα άουτ και την ευκαιρία να φέρει τον αγώνα στα ίσα. Στο 61 νέα μεγάλη ευκαιρία για το Κρανίδι όταν το σουτ που έκανε ο Κρητικός η Μπάλα βρήκε το δοκάρι του Φλαμπούρη και έφυγε άουτ.
Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να βρούμε διακριθέντες όταν απευθυνόμαστε για αγώνα παιδικού πρωταθλήματος. Κάποιοι από τους παίκτες μας δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα  .Όμως δεν πειράζει. Ίσως να τους επηρέασε και η απουσία του αρχηγού τους Από την ομάδα των Μεθάνων ξεχώρισαν ο τερματοφύλακας Φλαμπούρης ,ο Τριανταφύλλου και ο Μίνος.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΜΕΘΑΝΑ: Φλαμπούρης, Λεσιώτης,Μαλτέζος, Παντελής,Τριανταφύλλου, Ντόνι, Λυσσαίος, Μενιέ,Μίνος,Βλάχος Παναγ. Βλάχος Στέφανος.
ΑΕΚ Λούζης,Ζέρβας,Φράγκος,Λυκουριώτης,Γαλανόπουλος,Κέντρο,Κακουριώτης,Παπανδρέου,Κρητικός Λάβρενιουκ ,Σακαγκέλωφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: