Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΝΙΚΟΣ ΔEΙΜΕΖΗΣ- Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ


Την πρώτη του χρονιά το Κρανίδι στην Δ εθνική το 2003 είχε αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα μας μέσα στο Κρανίδι είχε κερδίσει με 3-0 και στην Τρίπολη είχε αποσπάσει λευκή ισοπαλία που όμως δεν ήταν δυνατή για να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία Επτά χρόνια αργότερα η ΑΕΚ Ερμιονίδας αποκτάει με ελεύθερη μεταγραφή από την ομάδα της Αρκαδίας  έναν ποδοσφαιριστή με πλούσια ποδοσφαιρικά χαρίσματα αφού όπως θα διαβάσετε και παρακάτω έχει πετύχει πάρα πολλά. Το όνομά του Νίκος Δειμέζης.
ΑΕΚ ΕΡΜ: Νίκο πες μας λίγο για την ποδοσφαιρική σου πορεία.
ΝΙΚ ΔEΙΜ: Τα πρώτα ποδοσφαιρικά μου βήματα τα έκανα στις ακαδημίες του Τροιζηνιακού. Στη συνέχεια αγωνίστηκα στον Α.Σ. ΘΗΣΕΑΣ Τροιζήνας, για δύο χρονιές στον Α.Σ. Τροιζηνιακό, όπου συνολικά πέτυχα 44 γκολ. Ακολούθησαν δύο χρονιές στους Νέους του Αστέρα Τρίπολης, όπου συνολικά πέτυχα 15 γκολ. Επίσης αγωνίστηκα για τρεις χρονιές στις Μεικτές Ομάδες Αργολίδας και για δύο χρονιές στις Μεικτές Ομάδες Αρκαδίας.
ΑΕΚ ΕΡΜ : Τι στόχους έχει βάλει ο Νίκος Δειμέζης ερχόμενος στο Κρανίδι;
ΝΙΚ ΔEΙΜ: Ο στόχος μου ερχόμενος στο Κρανίδι είναι να βοηθήσω με το μέγιστο των ικανοτήτων μου την ομάδα μου, ώστε να επιτύχει τους στόχους της και σε δεύτερη μοίρα την προσωπική μου διάκριση μέσα από την πορεία του συλλόγου.
ΑΕΚ ΕΡΜ : Για την νέα σου ομάδα τι γνωρίζεις;
ΝΙΚ ΔΕΙΜ: Γνωρίζω πως το Κρανίδι είναι ένα οργανωμένο σωματείο με άριστο οικογενειακό κλίμα και τα άτομα που απαρτίζουν όσο το αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό τομέα, είναι άτομα που έχουν μεγάλη εμπειρία και είναι πολύ καλοί άνθρωποι.
ΑΕΚ ΕΡΜ : Η μετακίνησή σου από τον Αστέρα Τρίπολης στην ΑΕΚ Ερμιονίδας πως προέκυψε;
ΝΙΚ ΔΕΙΜ :Μετά από δύο χρόνια στους Νέους του Αστέρα Τρίπολης αφού έμεινα ελεύθερος, ήθελα να συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου πορεία σε μια ομάδα ανταγωνιστική και με υψηλούς στόχους. Έτσι όταν έμαθα το ενδιαφέρον από τους ανθρώπους του Κρανιδίου, χωρίς κανέναν ενδοιασμό ήρθαμε γρήγορα σε συμφωνία.
ΑΕΚ ΕΡΜ: Έρχεσαι να αγωνιστείς στο Κρανίδι. Ποια είναι η διάθεσή σου ;
NIK ΔΕΙΜ  Η διάθεση μου είναι να δουλέψω σκληρά με την βοήθεια ενός καταξιωμένου προπονητή, του κ. Αντώνη Τζιέρη και να μπορέσω να αφοσιωθώ πλήρως, ώστε να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέση την νέα χρονιά.
ΑΕΚ ΕΡΜ : Ένα μήνυμα πού θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους του Κρανιδίου;
ΝΙΚ ΔΕΙΜ : Στους φιλάθλους της ομάδας μας θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω πως θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, ώστε η χρονιά αυτή να είναι επιτυχημένη. Από την άλλη πλευρά θα ήθελα ο κόσμος της ομάδας να ενισχύσει τον δικό μας αγώνα και να δώσει βροντερό παρόν στο γήπεδο κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΑΕΚ ΕΡΜ: στις 19 Σεπτέμβρη ξεκινάει το πρωτάθλημα. Τι έχεις να ευχηθείς?
ΝΙΚ ΔΕΙΜ  Η ευχή μου για την νέα χρονιά που ξεκινάει είναι να είμαστε πρώτα απ όλα υγιείς και να καταφέρει η ομάδα να κάνει μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: