Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ BLOG

Βρήκαμε τον προπονητή των μικρών λίγη ώρα αφού είχε φτάσει η αποστολή από τον Γαλατά εδώ στο Κρανίδι.Με τα σημάδια της ικανοποίησης στο πρόσωπό του δέχτηκε να πει δύο λόγια για αυτή την ομάδα.

Γιάννη που μπορεί να φτάσει τελικά αυτή η ομάδα?

Η ομάδα αυτή μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό και να πάρει το πρωτάθλημα.Αυτό δεν το λέω εγώ ,το βλέπετε τα αποτελέσματα το δείχνουν

Είναι τόσο καλή η ομάδα ή οι άλλες είναι σε χειρότερη κατάσταση?

Η ομάδα που έχουμε είναι πάρα πολύ καλή.Καταρχάς δουλεύουμε με σύστημα.Πριν τον αγώνα συζητάμε την τακτική που θα ακολουθήσουμε, το σύστημα , ποιος θα παίξει που κλπ.

Υπάρχει βοήθεια ?

Θα προτιμούσα να το συζητήσω με το τέλος του πρωταθλήματος.

Τουλάχιστον από τους γονείς των παιδιών?

Το μόνο ευχάριστο είναι ότι οι γονείς ακολουθoύν μαζί στις αποστολές και θέλω ειλικρινά να τους ευχαριστήσω που είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε και πιστεύω μαζί θα έχουμε επιτυχίες.

Για τους παίκτες σου?

Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για αυτές τις δύο νίκες πού είχαμε την προηγούμενη αγωνιστική με την Ερμιόνη και φυσικά για την σημερινή στον Γαλατά.Και φυσικά την επόμενη αγωνιστική να συνεχίσουμε έτσι ώστε να φέρουμε το δεύτερο διπλό μέσα στα Μέθανα.

Η φιλοξενία στον Γαλατά πως ήταν?

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Τροιζινιακού για την άψογη φιλοξενία τους .Οι άνθρωποι έκαναν τα πάντα για να είμαστε ευχαριστημένοι.Θα τους το ανταποδώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: