Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΕΙΟ


Σήμερα ολοκληρώνετε η προετοιμασία της ομάδας του Κρανιδίου ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα που δίνει η ομάδα του Κρανιδίου στο «Θριάσειο» με τον νέο κυπελλούχο της ΕΠΣΔΑ Πανελευσινιακό.
 Η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 15:30 το απόγευμα στο γήπεδο Κρανιδίου. Ο Αντώνης Τζιέρης δεν έχει προβλήματα από τραυματισμούς ωστόσο υπάρχει μία απουσία αλλά και μία επιστροφή από τιμωρία. Συγκεκριμένα επιστρέφει ο Σπύρος Ντάκος που εξέτισε την τιμωρία του από την μία αγωνιστική που τιμωρήθηκε αλλά και μία απουσία αυτή του Μπουρελάκου που συμπλήρωσε κάρτες στον νικηφόρο αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Πόρο (1-0).
Την ομάδα του Κρανιδίου αναμένετε να συνοδεύσουν και πάρα πολλοί φίλαθλοι. Ο καιρός όπως δείχνει και η ΕΜΥ θα είναι  καλός με 19 βαθμούς θερμοκρασία.
Διαιτητής του αγώνα της Κυριακής ορίστηκε ο Ι.Κάμπαξης ο οποίος είναι Β Εθνικής. Μάλιστα την Κυριακή 14 Μαρτίου διαιτήτευσε με επιτυχία τον αγώνα Κέρκυρας-Διαγόρα 3-2 με μεγάλη επιτυχία.. Τό ίδιο και ο πρώτος βοηθός Γ.Πάνου .Δεύτερος βοηθός είναι ο Α. Παπαποστόλου όλοι από τον σύνδεσμο Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: