Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εντυπωσιακές πραγματικά οι αθλητικές εμφανίσεις τις παιδικής ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Ερμιονίδας.Να αναφέρουμε ότι είναι μιά χορηγία της κυρίας Δώρας Γαλανόπουλου η οποία έχει ένα νέο σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας-υδροθεραπείας εδώ στο Κρανίδι.Θέλουμε να ελπίζουμε ότι και άλλες επιχειρήσεις θα σταθούν κοντά στην ομάδα του Κρανιδίου (παιδικό ή αντρικό).
Να αναφέρουμε λίγα λόγια για την νέα χορηγό μας.
Το νέο κέντρο φυσικοθεραπείας-υδροθεραπείας μας εισάγει σε μια νέα αντίληψη, με εξατομικευμένα υπεύθυνα προγράμμα ΠΡΟΛΗΨΗΣ – ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ – ΕΥΕΞΙΑΣ και ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα κινησιοθεραπείας, για άτομα με διαγνωσμένες παθήσεις ή υγιή με προδιάθεση για αυτές.
 Σκοπός των προγραμμάτων είναι η βελτίωση των συμπτωμάτων, η ανάκτηση του εύρους κίνησης, η διόρθωση της στάσης, η βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής αντοχής, η μείωση του λιπώδους ιστού, η ανάκτηση της ελαστικότητας, η συνολική ενδυνάμωση του σώματος, η χαλάρωση και η ευεξία, με τελικό αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα ζωής του ατόμου.

Τα προγράμματα είναι ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ και ειδικά σχεδιασμένα με υπευθυνότητα και συνέπεια, μετά από αξιολόγηση του ατόμου. ΣΤΟΧΟΣ είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για την υγεία του ατόμου!

Το νέο κέντρο φυσικοθεραπείας-υδροθεραπείας είναι κατασκευασμένο σε ένα πρωτοποριακό, καθαρό και όμορφο χώρο 200 τ.μ. με ειδικά σχεδιασμένο φωτισμό, κλιματισμό και συνδυασμό χρωμάτων, εξασφαλίζοντας μια ήρεμη και φιλική ατμόσφαιρα για τη διεξαγωγή των προγραμμάτων. Είναι εύκολα προσβάσιμο, λίγα μέτρα από το κέντρο της πόλης, με ιδιωτικό χώρο parking, ειδικά σχεδιασμένο χώρο για άτομα περιορισμένης κινητικότητας και ειδικά υποστηρικτικά μέσα.
 
Κύριος γνώμονας των προγραμμάτων είναι η όσο το δυνατόν γρήγορη αποκατάσταση των παθήσεων με υπέυθυνες και αξιόπιστες μεθόδους , καθώς και η πρόληψη των παθήσεων με ειδικά σχεγιασμένα προγράμματα. Απαραίτητη είναι η συνεργασία με το θεράποντα ιατρό και τις υπόλοιπες ιατρίκες ειδικότητες για τη βέλτιστη απόδοση κάθε θεραπείας!
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ
 - Manual therapy
 - PNF
 - Θεραπευτική μάλαξη
 - Εξατομικευμένα προγράμματα άσκησης
 - Υδρομασάζ
 - Υδροθεραπεία σε πισίνα
 - Υδρογυμναστική (Aqua Bike)

Δεν υπάρχουν σχόλια: