Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ,ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΙ


Έχει τελειώσει και η 9η αγωνιστική. Βλέποντας τον βαθμολογικό πίνακα και τα αποτελέσματα του Κρανιδίου των πρώτων αυτών αγωνιστικών νιώθεις κάπως παράξενα.  Έχει ο πρωτοπόρος Ηρακλής Ψαχνών 20 βαθμούς και το Κρανίδι 15.
Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Να γελάσεις ,να κλάψεις? Κοιτάς εκείνο το 0-3 με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου βλέπεις το 3-0 εκτός στις Βρασιές ,το 2-2 με τον Πανελευσινιακό μέσα στο Κρανίδι και σε πιάνει μία τρέλα.Αναρωτιέσαι
άτυχοι είμαστε ή αυτόχειρες? Και θα αναφερθώ στους δύο από τους τρεις αγώνες.
Καταρχάς δεν θέλουμε να υποτιμήσουμε τις ομάδες του Χιλιομοδίου και του Πανελευσινιακού.
Ο αγώνας με το Χιλιομόδι πώς χάθηκε? Και αυτό δεν είναι ένα ερώτημα δικό μου. Είναι όλων εκείνων των φιλάθλων που γέμισαν το γήπεδο μετά την μεγάλη νίκη που έκανε η ομάδα τότε  μέσα στην Θήβα την προηγούμενη αγωνιστική. Γιατί σε αυτό τον αγώνα η ομάδα δεν μπήκε στο γήπεδο. Χάθηκαν τρεις πολύτιμοι βαθμοί από μια ομάδα που πιθανότατα θα παλέψει για την σωτηρία της  και να ευχόμαστε να μην πάμε σε ισοβαθμία.
Και ερχόμαστε στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό μέσα στο Κρανίδι. Πιστεύω, όπως πιστεύουν και όλοι οι φίλαθλοι του Κρανιδίου και το βλέπω από αυτό τα email που στέλνουν στο blog πως αυτός ο αγώνας χάθηκε από τον πάγκο. Να με συγχωρήσει ο Γιώργος Σκαρτάδος αλλά όταν βρισκόμαστε στο 90+ και ο αντίπαλος μας έχει κλείσει στην περιοχή
και έχουμε μία αλλαγή γιατί δεν την κάνουμε? Αυτό είναι μία ερώτηση από όλο τον κόσμο? Μήπως δεν είχαμε παίκτες στον πάγκο?
Την Κυριακή παίζουμε με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Εδώ δεν σηκώνει άλλη λέξη.
ΝΙΚΗ
Και με γκολ διαφορά. Έρχεται ένας Δεκέμβρης πολύ δύσκολος  και δεν πρέπει να υπάρχει άλλη απώλεια βαθμών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: