Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 2-2



Θα ξεκινήσουμε το ρεπορτάζ του σημερινού αγώνα με κάτι όχι και τόσο ευχάριστο. Και φυσικά θα αναφερθούμε στην φάση του 96 όταν ο 33χρονος  αμυντικός των φιλοξενούμενων Βασίλης Αποστόλου χτύπησε σοβαρά το πόδι του. Αυτός είναι και ο λόγος που καθυστερήσαμε να ανεβάσουμε το ρεπορτάζ του αγώνα.  Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ελευσίνας δεν έχει πάθει κάτι σοβαρό και θα επανέλθει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ένα ωραίο ποδοσφαιρικό αγώνα είδαν σήμερα οι φίλαθλοι που ήρθαν στο γήπεδο Κρανιδίου. Δυστυχώς όμως το τελικό σκορ 2-2 δεν ήταν αυτό που θα ήθελαν.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις που έγιναν μπροστά στις δύο εστίες ήταν μοιρασμένες.
Και συγκεκριμένα στο 10 λεπτό η μπάλα έφυγε άουτ από κεφαλιά του Μακρίδη. Στο 18 λεπτό απευθείας κόρνερ του Κουμπή έδιωξε δύσκολα ο Σαπουνάς. Στο 37 ο Ψάρρης  συνδυάστηκε ωραία με τον Λαμπρούση ,σέντρα του τελευταίου στον Μακρίδη που ήταν στο σημείο του πέναλτυ κεφαλιά και η μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Δρίβα. Στο 40 η Ελευσίνα κέρδισε φάουλ κοντά στην γραμμή της μεγάλης περιοχής. Το εκτέλεσε ο Πρέκας και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Σαπουνά. Αναγκαστική αλλαγή για το Κρανίδι στο 43 με τον Γκαβούδη να περνάει στην θέση του Λαμπρούση. Για να φτάσουμε στο 45 όταν ο Μαλτέζος μπήκε πολύ ωραία απο αριστερά ,την κατάλληλη στιγμή σέντραρε παράλληλα προς την εστία του Δρίβα και η μπάλα έφτασε στον ξεμαρκάριστο Μετσιάνι που με σουτ έκανε το 1-0 μέσα σε αποθέωση. Με αυτό το σκορ έκλεισε για το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη η παίκτες του Πνελευσινιακού μπήκαν πιο κεφάτοι στο γήπεδο και στο 48 παραλίγο να γίνει το 1-1 όταν ο Δούκας σέντραρε από δεξιά στην καρδιά της άμυνας του Κρανιδίου εκεί πετάχτηκε ο Πρέκας χωρίς να πιάσει καλά την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Νέο σοκ για την ομάδα του Κρανιδίου στο 50 όταν τραυματίστηκε ο Μπουρελάκος και αντικαταστάθηκε από τον Καλατζή. Νέα μεγάλη ευκαιρία για το Κρανίδι στο 62 όταν ο Αντώνογλου έδωσε την μπάλα στον ξεμαρκάριστο Μακρίδη αυτός μπερδεύτηκε και έχασε σίγουρο γκολ. Για να φτάσουμε στο 65 όταν ο Νταλάκος χτύπησε φάουλ από αριστερά στην καρδιά της άμυνας του Κρανιδίου εκεί πετάχτηκε ο Πρέκας και με κεφαλιά έστειλε πρώτα την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και την επαναφορά με σουτ έκανε το 1-1. Μ την σέντρα το Κρανίδι έκανε το 2-1 όταν ο Μετζιάνι πήρε την μπάλα και ξεχύθηκε από δεξιά την κατάλληλη στιγμή σέντραρε και ο Μακρίδης με υπέροχη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό γάμα του Δρίβα κάνοντας το 2-1.Στο 77 ο Γκαβούδης έχασε την μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει τον αγώνα αλλά δεν πρόλαβε να “τσιμπήσει” την μπάλα” και να την στείλει στα δύχτια. Στο 79 .έγινε η φάση του αγώνα όταν η μπάλα έφτασε στον Δούκα λίγο έξω απο την περιοχή του Σαπουνά έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ ,η μπάλα πήγαινε στο γάμα και εκεί ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων με μια εξαιρετική προσπάθεια αποσόβησε το σίγουρο γκόλ. Είναι μια φάση που μόνο μεγάλοι τερματοφύλακες μπορούν να την “καθαρίσουν”. Για να φτάσουμε στο θρίλερ των καθυστερήσεων και στο 93 ο Τσικτσιρης σε ένα μπέρδεμα της άμυνας με προβολή έκανε το 2-2.
Απο την ομάδα του Κρανιδίου ξεχώρισαν ο Σαπουνάς πρώτα απο όλους μετά ο Μπουρελάκος μέχρι την στιγμή που τραυματίστηκε, μετά  ο Αναστασιάδης που έκανε πολλά χιλιόμετρα στο κέντρο του γηπέδου, ο Μακρίδης και ο Ψαρρής.
Απο την ομάδα της Ελευσίνας άρεσαν ο Κουμπής ο Πρέκας και ο Δούκας που κάθε του σέντρα μέσα στην περιοχή του Κρανιδίου ήταν έτοιμο γκολ.
Ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης ήταν άριστος σε ένα τόσο δύσκολο αγώνα. Τέτοιες διαιτισίες  ανεβάζουν το επίπεδο  της κατηγορίας.  Άριστοι και οι βοηθοί του.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΕΙΣ:
ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ :Σαπουνάς, Ντάκος, Μπουρελάκος (50 λογ.τρ. Καλατζής) Μαλτέζος, Κιλασίν, Αναστασιάδης, Λαμπρούσης, (43 λογ.τρ. Γκαβούδης) Μετσιάνι, Μακρίδης, Αντώνογλου, Ψαρρής.

 ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Δρίβας, Νταλάκος, Δούκας, Τσικτσιρής, Καραπαναγιώτης (68 Αποστόλου) Φιλλιπής, Παπαδόπουλος,( 71 Κατσικιάς) Τσολάκης, Πρέκας, Κουμπής, Φεύγας ( 83 Ζήλιος) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: