Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 2-0



Μεγάλη νίκη σήμερα για το Κρανίδι αφού κέρδισε τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου με το καθαρό σκόρ 2-0.Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Νίκος Μακρίδης που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Οι φίλοι της ομάδας του Κρανιδίου πού στάθηκαν για ακόμα μία φορά στο πλευρό της ομάδας δεν παρακολούθησαν κάποιο ωραίο θέαμα στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα μας μέχρι το 36 λεπτό πού άνοιξε το σκορ δεν είχε κάνει ούτε μία ευκαιρία. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί. Και συγκεκριμένα στο 11 παραλίγο να ανοίξουν το σκορ όταν ο Στυλιανίδης έκανε σουτ προς την εστία του Κρανιδίου και ο Κίλασίν έδιωξε  την μπάλα. Στο 14 ωραία μπαλιά τρύπα του Διαμαντόπουλου στον Σιδηρόπουλο που βρέθηκε μόνος του μπροστά από τον Σαπουνά το πλασσε που έκανε η μπάλα έφυγε άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 19 ο Σιδηρόπουλος βρέθηκε μόνος του στο ημικύκλιο της περιοχής και το σουτ που επιχείρησε η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σαπουνά.
Στο 36 το Κρανίδι προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε μία ωραία προσπάθεια του Ψαρρή από την αριστερή πλευρά ,έδωσε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Μακρίδη στο σημείο του πέναλτυ και με αριστερό πλασσε έστειλε την μπάλα στα δύχτια του Κολιμάδη κάνοντας το 1-0.
Με αυτό το σκορ έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ηρακλής έμεινε με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Πιλιαφάς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πιλιαφάς πήρε και τις δύο κάρτες με διάστημα έξι λεπτών στο 48 και το 54..Πριν καλά καλά συνέλθουν οι παίκτες του Ξυλοκάστρου από αυτή την αποβολή έγινε το 2-0 με τον Νίκο Μακρίδη και πάλι με αριστερό δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.
Από αυτό το σημείο και μετά οι παίκτες του Ξυλοκάστρου αποδέχτηκαν την ήττα τους με αποτέλεσμα να περιμένουν την λήξη του αγώνα.

ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
 
Η αποβολή του Πιλιάφα στο 54. Εάν το Ξυλόκαστρο έπαιζε με έντεκα παίκτες θα ήταν διαφορετική η ροή του αγώνα.

MVP
 Ποιλος άλλος? ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ. Κοντά του σχεδόν και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας. Δεν υστέρησε κανείς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λαμπρούσης που μπήκε στο 74 ήταν τραυματίας αλλά παρόλα αυτά ρισκάρισε και δικαιώθηκε.
Απο τους παίκτες του Ηρακλή άρεσε πολύ ο 38αρης Μάντα και ο Σιδηπόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο διαιτητής Γκοτσόπουλος Θ του συνδέσμου Αχαΐας τα πήγε πολύ καλά.όπως και οι βοηθοί Τσιρίνης και Γαλάνης.

ΚΡΑΝΙΔΙ: Σαπουνάς, Ντάκος,(71 Καλατζής)  Μπουρελάκος Μαλτέζος, Κιλασίν, Αναστασιάδης,( 84 Γκαβούδης)  Δαραμάρας (79 λογ.τρ.Λαμπρούσης), Μετσιάνι, Μακρίδης, Αντώνογλου, Ψαρρής.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Κολιμάδης, Μούτος,(84 Τζελίλης)  Διαμαντόπουλος, Μαντά, Βελέτζας, ( 78 Τζιμαλής) Καρβούνης, , Πιλιαφάς  Στιλιανούδης ,Σιδηρόπουλος (74’ Παφίλης), Χαρτσιάς, Κρισάφη

Δεν υπάρχουν σχόλια: