Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

ΕΤΟΙΜΗ Η ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

Ένα σερί με πέντε πολύ δύσκολους αγώνες ξεκινάει από την Κυριακή (21/12) για την ΑΕΚ Ερμιονίδας. Η αρχή γίνετε με την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου την Δόξα Ασπροπύργου μέσα στο Κρανίδι,ένας αγώνας με τον οποίο κλείνει η φετινή χρονιά. Στην συνέχεια και με το νέο έτος η ομάδα ξεκινάει με δύο δύσκολους εκτός έδρας αγώνες ,αφού στίς 11 Ιανουαρίου ταξιδεύει στην Μελιγού όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ερμή και στην συνέχεια στις 18 Ιανουαρίου παίζει πάλι έξω αυτή την φορά στο Λουτράκι με τον τοπικό Ολυμπιακό. Στην συνέχεια και στα πλαίσια της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου υποδέχεται στο Κρανίδι στις 25 Ιανουαρίου την ομάδα της Θήβας, για να τελειώσει το δύσκολο αυτό πρόγραμμα την 1 Φεβρουαρίου στο Ναύπλιον με την Ένωση Μηδέας. Όπως καταλαβαίνει κανείς ο αγώνας με τον Ασπρόπυργο είναι αρκετά δύσκολος και η ομάδα και χρειάζεται την συμπαράσταση των φιλάθλων της για να πάρει την νίκη και να κλείσει με ένα θετικό αποτέλεσμα το 2008, Στα αγωνιστικά τώρα ο Θωμας Κουρκούνας έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους αφού απουσίες και τραυματισμοί δεν υπάρχουν και η ψυχολογία των παικτών είναι ανεβασμένη μετά τα συνεχή θετικά αποτελέσματα εάν εξαιρέσουμε την ήττα στην Μαγούλα (0-2) και την απρόσμενη ισοπαλία με το Λεωνίδιο (1-1) μέσα στο Κρανίδι.Διαιτητής του αγώνα είναι ο κος Παπανδριόπουλος α με βοηθούς τους Τάτσινα Ι και Κώνστα Ε όλοι του συνδέσμου Πειραιά.
Δέν ξέρουμε εαν είναι ο ίδιος διαιτητής που μας είχε παίξει στον εντός έδρας αγώνα με τον Πέλοπα Κιάτου στίς 19 Νοεμβρίου αφού και ο συγκεκριμενος διαιτητής λεγόταν Παπανδριόπυλος και ήταν και αυτός του συνδέσμου Πειραιά.
Πληροφοριακά σας ενημερώνουμε ότι η Δόξα Ασπροπύργου έρχετε σήμερα Σαββάτο στο Πορτοχέλι και θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο AKS PORTOHELI με 25 άτομα αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: