Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ 2-0

Ενα σερί με πέντε νίκες στην σειρά έσπασε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Μαγούλας για την ομάδα μας, αφού το τελικό σκόρ ήταν 2-0 υπέρ του Αστέρα..Οι πληροφορίες που έχουμε από την Μαγούλα μας ανάφεραν ότι το γήπεδο ήταν σε αθλία κατάσταση και δεν μπορούσε να παιχτεί μπάλα με τίποτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 50 περίπου και ενώ το σκορ ήταν 2-0 αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Κρανιδίου Σωτηράκης γιατί απέκρουσε την μπάλα εκτός περιοχής. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους περίπου στο 43 για να γίνει το τελικό 2-0 περίπου στο 45 λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κρανιδίου προσπάθησε για κάτι καλό αλλά η αριθμητική υπεροχή των γηπεδούχων δεν επέτρεψε στην ομάδα μας να κάνει κάτι.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ;
ΜΑΓΟΥΛΑ: Παπαδόπουλος, Πατίδης, Λάμπρου (65' Ζήσης), Μουρούτσος, Καρνιαβούλας, Κυριακίδης, Κατικαρίδης, Ρόκας (75' Σκαματζούρας), Παγώνης, Μπούγιας, Χρήστου (65' Μπέχλης).
ΚΡΑΝΙΔΙ: Σωτηράκης, Λεβιδιώτης (69' Κιάφας), Γιάννος, Μετσιάνι, Ανέστης, Παππάς Γ., Μπινιάκου (45' Σαραντάκος), Παππάς Σ. (67' Ντάκος), Βέργος, Χαρατσάρης, Νούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: