Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΕΡΜΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ 3-0

Με δύο γκολ του Γρηγόρη Παππά και ένα του Πέτρου Αντουλινάκη το Κρανίδι κέρδισε τον Ερμή Ερμιόνης με σκόρ 3-0.Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο διαιτητής Ρατσιάτος του συνδέσμου Αργολίδος. Εάν ή ΕΠΣΑ Αργολίδος έχει τέτοιους διαιτητές να τους χαίρεται. Και ξεκινάμε να αναφέρουμε ότι ο εν λόγω διαιτητής στο 48 απέβαλε κακώς τον επιθετικό της Ερμιόνης Δημαράκη ότι έκανε θέατρο σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή ενώ ήταν πέναλτυ και το σκορ την στιγμή αυτή ήταν 0-0…….. Μετά στο 78 λεπτό έληξε τον αγώνα προς γενική έκπληξη όλων και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του Κρανιδίου. Ακολούθησε σύρραξη (όχι μεταξύ των παικτών) αλλά μεταξύ των παικτών της Ερμιόνης και του διαιτητή με αποτέλεσμα μετά από τρία λεπτά να συνεχίσει τον αγώνα. Και αυτό πού θέλουμε να αναφέρουμε σαν φίλαθλοι της ομάδας του Κρανιδίου είναι ότι η ομάδα μας δεν έχει την ανάγκη κανενός διαιτητή για να κερδίσει. Έχει αποδείξει σε όλους τους αγώνες του περιφερειακού είτε εντός παίζει είτε εκτός ότι κερδίζει ή χάνει τους αγώνες μέσα στο γήπεδο χωρίς την βοήθεια κανενός και γιαυτό βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας του 7ου ομίλου.
Τώρα να ξεκινήσουμε λίγο την ανάλυση του αγώνα και να αναφέρουμε ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Κρανιδίου ήταν πολύ βαρύς από την βροχή που είχε προηγηθεί το προηγούμενο βράδυ. Ειδικά σε πολλά σημεία του γηπέδου είχε συσσωρευτή πολύ νερό και η μπάλα κυλούσε με δυσκολία.
Το Κρανίδι μπήκε στον αγώνα με σκοπό να τελειώσει τον αγώνα από τα πρώτα λεπτά όμως η καλά οργανωμένη άμυνα της Ερμιόνης απομάκρυνε κάθε κίνδυνο που πήγαινε να γίνει στα καρέ της .Η πρώτη μεγάλη φάση ανήκει στην ομάδα της Ερμιόνης όταν στο 15 ο Σωτηράκης απέκρουσε σωτήρια σουτ του Τζιέρη μέσα από την μικρή περιοχή Στο 22 ένα σουτ του Ψαρρή μέσα από την περιοχή η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και απέκρουσε ο γκολκίπερ της Ερμιόνης Cojocaru.
Στο 24 κίτρινη κάρτα στο Νούλα για σκληρό φουλ σε αντίπαλο.
Στο 27 κίτρινη στον Στεργίου για επικίνδυνο παιγνίδι. Στο δίλεπτο 34-35 η Ερμιόνη έφτασε κοντά στο γκολ αλλά απέκρουσε και τις δύο φορές ο Σωτηράκης. Στο 36 κίτρινη στον Λαζάρου για επικίνδυνο φουλ πάνω στο Σπ Παππά.
Με μία μεγάλη φάση που θα μπορούσε να είχε προηγηθεί το Κρανίδι όταν στο 43 μετά απο κόρνερ του Μετζιάνι η μπάλα έφτασε στον Βέργο αυτός σέντραρε και ο Σπ. Παππάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια κεφαλιά του Μπινιάκου που έφυγε λίγο άουτ για να έρθει η επίμαχη φάση που προαναφέραμε όταν στο 48 ο Δημαράκης μπήκε μέσα στην περιοχή και εκεί ανατράπηκε και αντί για πέναλτυ ό διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα για θέατρο αφήνοντας την ομάδα της Ερμιόνης με 10 παίκτες. Εδώ θα πρέπει να αναφέρω ότι δεν έχω προσωπική άποψη για το αν ήταν πέναλτυ ή όχι γιατί ήμουν στην απέναντι πλευρά κοντά στην περιοχή της Ερμιόνης. Στο 56 ο Πέτρος Αντουλινάκης μπήκε στην θέση του Μπινιάκου.
Στο 64 μπήκε το γκόλ του Κρανιδίου όταν ο Γρηγ.Παππας με γυριστό σούτ άνοιξε το σκόρ για το Κρανίδι.
Για να έρθει το 78 λεπτό και ο διαιτητής να σφυρίζει την λήξη του αγώνα πρός γενική έκπληξη όλων.Και έγινε ότι προαναφέραμε στην αρχ΄η του ρεπορτάζ. Ο αγώνας ξεκίνησε με τρία λεπτά περίπου καθυστέρηση και στην πρώτη φάση που έγινε περίπου στο 81 όταν ο Σπ.Παππάς έφυγε απο δεξιά μπήκε στην περιοχή της Ερμιόνης εκεί ο τερματοφύλακας έκανε λανθασμένη έξοδο πάσαρε στον Αντουλινάκη και αυτός σε κενή εστία έκανε το 2-0. Μεγάλο το λάθος του τερματοφύλακα και στο τρίτο γκόλ όταν σε μιά εύκολη φάση που είχε τον έλεγχο της μπάλας του πέρασε κάτω απο τα χέρια μετά απο πίεση του Γρ.Παππά και αυτός με πλασέ έκανε το 3-0.
Στους διακριθέντες απο το Κρανίδι διακρίναμε τον τερματοφύλακα Σωτηράκη που δυανήει περίοδο εξαιρετικής φόρμας .τον Γρηγόρη Παππά που δείχνει ότι γυρίζει στα γκόλ και δεν αφήνει χαμένη φάση .και το Σπύρο Παππά που οργώνει τον νευραλγικό χώρο του κέντρου και απο αυτόν ξεκινάνε όλες οι προσπάθειες. <BR>Απο την ομάδα της Ερμιόνης μας άρεσε πολύ ο Λαζάρου ένα παιδί που αν προσεχτεί έχει μέλλον.
Για την διαιτησία τα είπαμε .ο άνθρωπος είναι ακατάλληλος να διευθύνει αγώνες.Και η κα Τσαττσούλη θα πρέπει να μάθει λίγο τον οριμό του οφσάιντ και να είναι πιο κοντά τις φάσεις. Ο δεύτερος βοηθός ο Γεωργίου ήταν πολύ καλός. <BR>ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ : <BR>Σωτηράκης,.Γιάννος,Βέργος,Ντάκος,Νούλας,Μπινιάκου (56 Αντουλινάκης) ,Μεντζιάνι,.Κλιάφας,.Γρ.Παππάς,.Σπ.Παππάς,Ψαρρής,.

Δεν υπάρχουν σχόλια: