Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ -ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ 1-3 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

Σε χαλαρό ρυθμό το Κρανίδι κέρδισε την Τετάρτη (3/12) μέσα στίς Σπέτσες την Μπουμπουλίνα με σκορ 1-3. Όπως αναμενόταν ο κος Κουρκούνας έδωσε την ευκαιρία να παίξουν ποδοσφαιριστές που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής, όπως επίσης και στον Ψαρρή και τον Γρηγ.Παππά που δεν έπαιξαν με τον Ακράτητο λόγω καρτών. Το σκορ άνοιξε με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο συνήθης ύποπτος ο Γρηγ.Παππάς για να διπλασιάσει τα τέρματα ο Μπινιάκου ένα λεπτό πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Στο 58 ο Χελιώτης μείωσε για την Μπουμπουλίνα σε 1-2 δίνοντας νέα τροπή στον αγώνα ,αλλά και πάλι ο Γρηγ.Παππάς στο 78 έκανε το 1-3.Κίτρινες κάρτες για το Κρανίδι πήραν ο Κλιάφας στο 41 ο Πουλόπουλος στο 49 και ο Σωτηράκης στο 76.Για την Μπουμπουλίνα κίτρινη πήρε ο σκόρερ Χελιώτης στο 73.
Διαιτητής ήταν ο Κόλιας με βοηθούς τον Χριστόπουλο και την Γρυπάρη όλοι του συνδέσμου Αργολίδος.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ;Λοίσιος Μιχαηλίδης Χαραλαμόπόπουλος Μέξης Βιγκλιάρης Μηχαλάκης Θυμαράς Μιχ. Θυμαράς Νικ.(46 Χελιώτης ) Ζαραφωνίτης (37 Παπαδιάς) Παπαδέας (46 Τροκσι) Μάστορας.
ΚΡΑΝΙΔΙ :Σαραντάκος Κιάφα Μεντσιάνι Ανέστης Παππάς Γρ. ( 81 Καλαντζής) Πουλόπουλος Κλιάφας Μπινιάκου (57 Ελένης Πετρ.) Ψαρρής Νούλας Ελένης Ιωαν.(57 Βέργος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: