Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΗΔΕΑΣ


Τελείωσε η προετοιμασία της ΑΕΚ Ερμιονίδας σήμερα ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης που δίνει την Κυριακή στο γήπεδο Κρανιδίου με αντίπαλο μια από τις υποψήφιες για την άνοδο στην Γ Εθνική την Ένωση Μηδέας. Δύο είναι τα προβλήματα που έχει ο τεχνικός της ομάδας Θανάσης Μαλτέζος και ακούνε στα ονόματα Παικόπουλος και Κιλασίν. Οι πληροφορίες για τον πρώτο λένε ότι δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί πάλι φέτος αφού το πρόβλημα τραυματισμού που έχει θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να αποκατασταθεί. Όσο  για τον δεύτερο αναμένετε να είναι έτοιμος για τον δύσκολο αγώνα της επόμενης Κυριακής με τον Ηρακλή Ψαχνών .Αντίθετα επανέρχεται μετά την τιμωρία των δύο αγωνιστικών ο Κώστας Μαλτέζος και αναμένετε να πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα όσο και ο Φιλιππίδης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.
Διαιτητής της συνάντησης κληρώθηκε ο Α.Ευαγγέλου με βοηθούς τους Α.Φωτόπουλο και Ι.Κορκοβίρη όλοι από τον σύνδεσμο Αθηνών.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου που έγινε στο Παναρίτη η Μηδέα κέρδισε με 2-1 χάρη σε δύο γκολ που πέτυχαν ο Αγγελόπουλος (απουσιάζει την Κυριακή λόγω καρτών) και ο Γκολέμης. Για την ομάδα του Κρανιδίου μείωσε στο 90 ο Δαραμάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: