Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2-1


Δεν τα κατάφερε σήμερα η ΑΕΚ Ερμιονίδας στο Ξυλόκαστρο αφού ηττήθηκε από τον πολύ καλύτερό της Ηρακλή με σκορ 2-1.Κάποιοι πιθανότατα να πίστεψαν πώς η ομάδα του Ξυλοκάστρου θα κατέθετε τα όπλα ύστερα  από  την καταδικαστική απόφαση της ΕΠΟ που τους αφαίρεσαν τρείς βαθμούς την φέρνει με το ενάμιση πόδι στο τοπικό Κορινθίας. Βέβαια ύστερα από τον αγώνα αυτό η ομάδα του Κρανιδίου μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες αφού ακολουθούν τρία πολύ δυνατά παιγνίδια πρώτα με την Ένωση Μηδέας στις 18 Απριλίου στο Κρανίδι ,ύστερα στις 25 Απρίλη με τον πρωτοπόρο Ηρακλή Ψαχνών πάλι στο Κρανίδι και στις 2 Μαΐου ταξιδεύει στο Λουτράκι όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό που και αυτός καίγετε για βαθμούς.
Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια όταν στο 1:35 συγκεκριμένα κέρδισε κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Ν.Μαργαρίτη αυτός έκανε σέντρα μέσα στην περιοχή του Κρανιδίου ,η μπάλα πέρασε από επιθετικούς και αμυντικούς αιφνιδιάστηκε ο Λάμπρου και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Η απάντηση για το Κρανίδι ήρθε επτά λεπτά αργότερα όταν ο Λώττας πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε ένα αριστερό σουτ ,εκεί φάνηκε ότι θα απόκρουε ο Κολιμάδης η μπάλα του «πήρε « τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.Από το λεπτό αυτό και μετά ο Ηρακλής πήρε τα ηνία του αγώνα και πίεσε για το δεύτερο γκολ με τον δαιμόνιο Χαρτσιά ο οποίος έκανε ότι ήθελε. Στο 24 ο Τζεμαλής μπήκε από δεξιά έκανε παράλληλη σέντρα προς την εστία του Λάμπρου και εκεί δεν βρέθηκε κάποιος παίκτης και  στείλει την μπάλα στο κενό τέρμα. Στο 32 ο Μακρίδης κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής ,το εκτέλεσε ο Λώττας πάνω στο τείχος.Στο 44 μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή να ζευγαρώσει τα τέρματα του όταν ο Χαρτσιάς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τους αμυντικούς του Κρανιδίου, το οποίο εκτέλεσε ο Μάντα αλλά ο Λάμπρου έπεσε στην σωστή γωνία και απέκρουσε σε κόρνερ. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57 ο Δαραμάρας παραλίγο να κάνει το 2-1 όταν βγήκε τετ α τετ με τον Κολιμάδη ο τελευταίος όμως του άρπαξε την μπάλα την τελευταία στιγμή .Γ ια να φτάσουμε στο 77 όταν ο Σιδηρόπουλος πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 2-1.Δυστυχώς όμως οι παίκτες μας δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν.
Εδώ θέλω να αναφερθώ λίγο στα παιδιά του Ξυλοκάστρου. Έχει μια παρά πολύ καλή ομάδα που απαρτίζετε από μικρούς παίκτες. Και συγκεκριμένα θα ξεκινήσω από τον 17χρονο Κώστα Χαρτσιά που σήμερα ήταν όλα τα «λεφτά» για την ομάδα του Ξυλοκάστρου. Τον ακολούθησαν ο 17χρονος Νίκος Μαργαρίτης (ο σκόρερ του 1-0) ο 22χρονος Νίκος Τζαμαλής και ο 18χρονος Χρήστος Σιδηρόπουλος( σκόρερ του 2-1).Αυτή η ομάδα εάν πέσει κατηγορία είναι θέμα χρόνου να επανέλθει. Όσο για την ομάδα μας ο μόνος που αξίζει τον τίτλο του διακριθέντα είναι ο Αλέξης Λάμπρου. Όσο για το γκολ που προηγήθηκε το Ξυλόκαστρο δεν φέρει ευθύνη γιατί με την πορεία που είχε η μπάλα πρώτα έπρεπε να διώξουν την μπάλα οι αμυντικοί.
Ο διαιτητής Β.Αποστολόπουλος ήταν πολύ καλός στα σφυρίγματα του.
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Κολιμάδης, Μαστρογιαννόπυλος (57' Κοιλιάρας), Μάτα, Βελέντζας, Σιδηρόπουλος, Μαργαρίτης Ν., Καρβούνης, Διαμαντόπουλος, Ψυχογιός, Τζεμάλης (50' Καρακώστας), Χάρτσια (87' Μαργαρίτης B.).
ΚΡΑΝΙΔΙ: Λάμπρου, Ντάκος (88' Φιλιππίδης), Μπουρελάκος, Δαραμάδας (67' Λαδάς), Αναστασιάδης, Γκαβούδης, Λαμπρούσης, Μεντζιάνι, Μακρίδης, Λώττας, Ζαραφωνίτης (85' Δαγρές).

Δεν υπάρχουν σχόλια: