Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ 3-2



Ένας καταπληκτικός αγώνας σήμερα στο Κρανίδι όπου η τοπική ομάδα κέρδισε τον Αστέρα Μαγούλας με σκορ 3-2.Ο αγώνας είχε τα πάντα. Γκολ κόκκινη κάρτα ,δοκάρια.  Πρώτη καλή φάση για το Κρανίδι ακριβώς στο 1 λεπτό όταν ο Μετζιάνι με ωραίο πλασσε έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ζούκα. Στο 11 έγινε μια φάση όταν ο Μετζιάνι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και το ολοφάνερο πέναλτυ το αρνήθηκε `         ο διαιτητής .Στο 14 “κιτρίνισε ¨τον Λαμπρούση για ανύπαρκτο φάουλ . Το Κρανίδι προηγήθηκε στο 16 με τον Αντώνογλου με καταπληκτικό φάουλ που έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Ζούκα και έκανε το 1-0.Στο 22 ο Μαλτέζος είχε δοκάρι  στην επιστροφή της μπάλας ο Μετζιάνι “πιάνει” κεφαλιά και ο Ζούκας έκανε καταπληκτική απόκρουση.  Ένα λεπτό αργότερα ο Ψάρρης με κεραυνό σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-0.Στο 42 ο Καραμανίδης έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κρανιδίου. Με αυτό το σκορ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε δυνατά και  στο 50 ο Ροπόκης με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ έκανε το 2-1.Στο 53 ο Εβερετ άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες ύστερα από την κόκκινη που πήρε( 2η κίτρινη). Από το σημείο αυτό το Κρανίδι πήρε πάλι τα ηνία του αγώνα για να έρθει το  66 και ο Μπουρελάκος  πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ αφού πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και με ωραία ατομική προσπάθεια αφού πέρασε όποιον βρήκε με ένα σουτ κεραυνό έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Ζούκα κάνοντας το 3-1 μέσα σε αποθέωση. Δεν προλάβαμε να χαρούμε το γκολ και στο 71 ένας παλιός παίκτης του Κρανιδίου ο Μπούγιας με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτυ έκανε το τελικό σκορ 3-2. Από εκεί και πέρα ο Αστέρας παρόλο πού είχε αριθμητικό μειονέκτημα προσπάθησε να φέρει τον αγώνα στα ίσα αλλά η αμυντική γραμμή του Κρανιδίου απέκρουε τις επιθέσεις των φιλοξενούμενων.
Από την ομάδα του Κρανιδίου δεν υστέρησε κανείς.
Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα παραλίγο να τινάξει τον αγώνα στον αέρα με τις αποφάσεις του. Ενδεικτικό είναι ο μη καταλογισμός στο πέναλτυ που έγινε στο 11 πάνω στον Μετζιάνι και στο 14 την κίτρινη που έδωσε στον Λαμπρούση. Στο 17 του αγώνα είχε δώσει πέντε κίτρινες κάρτες.
Κίτρινες κάρτες πήραν : 6 Καραμανίδης (Μ) 8 Μπουρελάκος (Κ) 12 Καρνιαβούλας (Μ) 14 Λαμπρούσης (Α) 17 Αντώνογλου (Κ) 32 Εβερετ (Μ) 53 Εβερετ (Μ)
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
ΚΡΑΝΙΔΙ: Σαπουνάς, Λαμπρούσης Μπουρελάκος, Μαλτέζος  Κιλασίν, (90 Δαγρές) Αναστασιάδης,    Μετσιάνι, Μακρίδης, Αντώνογλου,( λ.τραυμ 46 Γκαβούδης) Ψαρρής.Καλατζής ( 78 Δαραμάρας)

 ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Ζούκας, Κουσουρής, Καραμανίδης Καρνιαγούλας, Θωμάκος,

 (78 Σκέρλος) Μπεχλής,( 46  Γκίκας) Μπούγιας,( 72 Μπαριάμογλου)  Εβερετ Ροπόκης Κατικαρίδης, Τσαούσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: