Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

AEΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-Α.Ο. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ 2-0


Μεγάλη νίκη για το Κρανίδι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αφού κέρδισε τον Α.Ο.Λουκισίων με σκορ 2-0.Μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης ο τερματοφύλακας της ομάδας Γιώργος Σαπουνάς ο οποίος κράτησε όρθια την ομάδα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων αφού απέκρουσε πέναλτυ.
Επυφιλακτικά μπήκαν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο αφού πρώτα ήθελαν να φυλάξουν τα νώτα τους και μετά να προσπαθήσουν για το γκολ.
Η πρώτη μεγάλη φάση έγινε στο 9 όταν ο Ελευθερίου σούταρε μέσα από την περιοχή η μπάλα κτ'υπησε στο οριζόντιο δοκάρι και μετά πάνω στην γραμμή του τέρματος του Κρανιδίου και πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν.
Στο 12 ο τερματοφύλακας των Λουκισίων έδιωξε την μπάλα με ελεύθερο αυτή κόντραρε στον Μακρίδη που την πήρε αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 16 είχαμε τον τραυματισμό του τερματοφύλακα των Λουκισίων Μπόλμπαση ο οποίος αντικαταστάθηκε απο τον Ευθυμίου.
Το πρώτο γκολ του Κρανιδίου ήρθε στο 40 από τον Μετζιάνι όταν σούταρε από πλάγια και η μπάλα καρφώθηκε στο δεξί παραθυράκι της εστίας των Λουκισίων κάνοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 1-0.Στο τρίτο λεπτό των  ( αδικαιολόγητων) καθυστερήσεων ο διαιτητής Φούφουλας έδωσε ένα πέναλτυ που μόνο αυτός είδε. Το πέναλτυ ανέλαβε να εκτελέσει ο Ντελέκος το σουτ του οποίου έδωσε δύσκολα σε κόρνερ ο Σαπουνάς.
Με αυτό το σκόρ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.. Με την επανάληψη και στο 57 ο Μακρίδης κάνει το 2-0.Εκεί τελείωσαν όλα για την ομάδα των Λουκισίων.
MVP για την ομάδα του Κρανιδίου σίγουρα ο Σαποyνάς και μετά ο νεαρός Μαλτέζος ο Αντώνογλου και ο Κιλασίν Χαλίλ.
Ο διαιτητής Φούφουλας με το παραλίγο να "τινάξει " τον αγώνα στον αέρα με το ανύπαρκτο πέναλτυ πού έδωσε.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:
ΚΡΑΝΙΔΙ: Σαπουνάς, Μαλτέζος, Γκαβούδης, Ντάκος (90' Λαφιώτης), Αναστασιάδης (85' Καπράνης), Κιλασίν, Μετζιάνι, Ψαρρής, Καλαντζής, Αντώνογλου, Μακρίδης (78' Δαραμάρας)
ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ: Μπόλμπασης (16' λ. τρ.Ευσταθίου), Καραμπάς, Λαδόπουλος, Μίτρο, Ρωμανός, Μπακλαγής (68' Λουκατζίκος), Μυλωνάς, Ντελέκος (85' Φρούσσης), Ζαφειρόπουλος, Ελευθερίου, Μπασούκος.




Δεν υπάρχουν σχόλια: