Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΡΜΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 4-0


Εντυπωσιακός ο Ερμής Ερμιόνης ( Α Αργολίδας) συνέτριψε την ομάδα του Κρανιδίου ( Περιφερειακό) με σκορ 4-0 για το κύπελλο της ΕΠΣ Αργολίδας.Τέσσερα γκολ πού προήλθαν όλα από τραγικά λάθη της άμυνας και ήταν όλα σχεδόν με τον ίδιο τρόπο.
Το σκορ άνοιξε στο 33 ο Δημαράκης με σουτ μέσα από την περιοχή ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Μέ δύο αλλαγές ξεκίνησε ο Σκαρτάδος αφού στην θέση του Σαπουνά πέρασε ο Λάμπρου και στην θέση του Ντάκου ο Δαραμάρας .Το 2-0 έγινε στο 60 από τον Παλαιολόγου με σουτ για να ανεβάσει ο ίδιος παίκτης πάλι με σουτ το δείκτη του σκορ σε 3-0.Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βασιλείου με σουτ έκανε το τελικό σκορ 4-0.
Ο διαιτητής Κόλλιας και οι δύο βοηθοί του Αθανασιάδης και Χριστόπουλος χωρίς προβλήματα .
Η σύνθεση της Ερμιόνης: Καλυβόπουλος,Λαζάρου ( 63 Γκαβούδης), Σχοιζας, Στεργίου Γ ( 80 Ψαθάς), Στεργίου Ν. Μητρόπουλος,Παλαιολόγου, Cojocaru,Kέλλυς, Βασιλείου ,Δημαράκης ( 50 Λάφης).
Η σύνθεση του Κρανιδίου : Σαπουνάς (46 Λάμπρου ) Ντάκος (  46 Δαραμάρας) Ψαρρής , Κιλασίν , Μετσιάνι, Αντώνογλου, Μαλτέζος , Λαμπρούσης ( 60 Λαδάς), Γκαβούδης , Αναστασιάδης, Μακρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: