Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Ο ΧΑΛΙΛ ΚΙΛΑΣΙΝ ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ

Ο Χαλίλ Κιλασίν είναι η νέα μεταγραφή για την ομάδα του Κρανιδίου.Είναι 21 ετών ,γεννημένος το 1988.Ο Κιλασίν την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν με τα χρώματα του Αετού Ανωγείων.Και οι δύο ομάδες ανήκουν στον 10ο όμιλο του περιφερειακούΑξίζει να σημειωθεί ότι το Κρανίδι πήρε τον παίκτη μέσα απο τα χέρια του Μοχού.Τον Κιλασίν γνώριζε ο Γιώργοσ Σκαρτάδος απο την Ρόδο μιάς και τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε σε ομάδες του Σμαραγδένιου νησιού.Λίγα λόγια για να γνωρίσουμε ποιός είναι ο Χαλίλ Κιλασίν.
Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Χαλίλ Κιλασίν τα έκανε στον Ηλιο Ιαλυσού στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας Δωδεκανήσου με προπονητή τον Δημήτρη Δοξάκη. Αγωνίσθηκε για αρκετό διάστημα και με τις εξαιρετικές φτου εμφανίσεις τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων αλλά τελικά κατέληξε στον Απόλλωνα Καλυθιών.
Στο ίδιο διάστημα διετέλεσε βασικό στέλεχος των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου με προπονητές τον Γιώργο Μποσγανά, τον Σταύρο Σταύρου και τον Σάββα Ορφανίδη.
Στα 17 του χρόνια πήρε μεταγραφή για τον Απόλλωνα Καλυθιών κι έκανε καταπληκτική χρονιά. Ο τότε προπονητής της ομάδας Σπύρος Αγγελόπουλος διέκρινε από την αρχή τα προσόντα που διέθετε ο νεαρός ποδοσφαιριστής και του εμπιστεύθηκε θέση στην εντεκάδα του Απόλλωνα. Είχε 20 συμμετοχές και παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν ως κεντρικός αμυντικός πέτυχε πέντε (5) γκολ και βοήθησε την ομάδα του στην καλή πορεία που έκανε στο πρωτάθλημα.
Το 2007 έκανε το άλμα και πήρε μεταγραφή για τον «Αετό Ανωγείων», αφού άνθρωποι του τον εντόπισαν στις Καλυθιές και τον πήραν στην Κρήτη.
Ο Αετός είναι η ομάδα που έγινε γνωστή ανά το πανελλήνιο με τα επεισόδια που είχαν διαδραματιστεί, όταν είχαν κλείσει τους διαιτητές στ'αποδυτήρια και τους έσωσε ο πρόεδρος του σωματείου ο Παπά-Ανδρέας Κεφαλογιάννης. Στο πρωτάθλημα 2007-2008 ο Χαλίλ Κιλασίν είχε 25 συμμετοχές και 5 γκολ.
Στη περσυνή είχε 25 συμμετοχές με τη φανέλα του Αετού 16 φορές και είχε σημειώσει 3 γκολ. Την προηγούμενη περίοδο 2007-2008 είχε προπονητές τον κ. Ζαφείρη και στη συνέχεια τον κ. Πατσούδη. Τήν περίοδο που πέρασε 2008-2009 ο Αετός είχε στον πάγκο του τον έμπειρο τεχνικό Κώστα Τσαγκαράκη και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από έναν έμπειρο επίσης προπονητή τον Γιώργο Προμπονά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: