Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

19-20 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ Η ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ

Εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη σέντρα στους 10 ομίλους της Δ' Εθνικής κατηγορίας σημειώθηκαν χθες, την ημέρα δηλαδή που επικυρώθηκε η αντικατάσταση του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος, Βαγγέλη Τοπολιάτη, από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χίου, Γιώργο Σαρρή.

Οπως γνωστοποιήθηκε, λοιπόν, η Δ' Εθνική δεν θα ξεκινήσει τελικώς στις 12-13 Σεπτεμβρίου, όπως αρχικώς είχε αποφασιστεί, αλλά το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου. Ακόμη ο καταρτισμός των ομίλων θα γίνει περί τα τέλη του Αυγούστου, ενώ οι κληρώσεις αυτών -που επρόκειτο να γίνουν σε Κρήτη (23 Αυγούστου), Αθήνα (24 Αυγούστου) και Βέροια (26 Αυγούστου)- θα διεξαχθούν σε νέες ημερομηνίες μετά τις 2 Σεπτεμβρίου.

Η βασικότερη αιτία των άνωθεν αλλαγών έγκειται στο ότι η πλειονότητα των συλλόγων της Δ' Εθνικής αντιμετωπίζει πρόβλημα με την έγκριση χρησιμοποίησης των γηπέδων τους από τις κατά τόπους περιφέρειες, οι οποίες ως γνωστόν χορηγούν και τις απαραίτητες άδειες. Οι ομάδες έχουν διορία μέχρι και τις 31 Αυγούστου να δηλώσουν την έδρα στην οποία θα αγωνίζονται (όπως και την εναλλακτική) και θεωρείται από την επιτροπή πως μέχρι τότε ο σκόπελος αυτός θα έχει ξεπεραστεί.

Σαρρής: «Λίγες οι αλλαγές»
Ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος, Γιώργος Σαρρής, με δηλώσεις του στο «Goal» ξεκαθάρισε πως «η Δ' Εθνική δεν πρόκειται να πάρει άλλη παράταση και πως de facto θα ξεκινήσει στις 19-20 Αυγούστου», προσθέτοντας πως «οι όμιλοι δεν θα έχουν ουσιαστικές αλλαγές, αφού αυτή είναι και η απόφαση που είχε πάρει πέρυσι το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ». Ακόμη ξεκαθάρισε ότι «δεν θα καλυφθούν τα τυχόν κενά που μπορεί να προκύψουν από αδυναμία συμμετοχής συλλόγων στην κατηγορία». Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου εμφανίστηκε πεπεισμένος πως «η νέα επιτροπή θα τα καταφέρει καλύτερα από την προηγούμενη. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε ποιοτικά το ποδόσφαιρο της Δ' Εθνικής».

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL

Δεν υπάρχουν σχόλια: