Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ 2-1

Σε φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Κρανιδίου η ΑΕΚ Ερμιονίδας κέρδισε τον Ποσειδώνα Διδύμων με σκόρ 2-1. Ο αγώνας δεν αντέχει μεγάλης κριτικής αφού η δυναμικότητα των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Ο Γιώργος Σκαρτάδος ο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Λάμπρου κάτω απο τα δοκάρια, στην άμυνα έπαιξαν ο Μπουρελάκος,ο Λαμπρούσης, ο Γκαβούδης και ο Μαλτέζος ,στο κέντρο ο Μετζιάνι ,ο Ψαρρής και ο Αντώνογλου και στην επίθεση ο Δαραμάρας ,ο Καλατζής και ο Μακρίδης. Μουδιασμένα ξεκίνησε το Κρανίδι τον αγώνα και η αιτία είναι η δυνατή προετοιμασία που γίνεται φέτος και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι πιασμένοι αλλά και η ζέστη που επικρατούσε στο πρώτο ημίχρονο. Οσο πέρναγε η ώρα η ομάδα του Κρανιδίου έβρισκε τα πατήματα της στο γήπεδο και δημιουργούσε ευκαιρίες. Τα Δίδυμα ήταν αυτά όμως που ευτύχησαν να ανοίξουν το σκόρ. Ηταν το 36 όταν ο Μπάρδης με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αφού η μπάλα αποκρούστηκε από το Λάμπρου του έφυγε κτύπησε στο δοκάρι και έγινε το 0-1.Με αυτό το σκορ τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη και το πρώτο δεκάλεπτο μπήκαν και τα δύο γκόλ. Στο 52 περίπου ο Αντώνογλου σούταρε έξω από την περιοχή και απέκρουσε ασθενώς ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα,η μπάλα έφτασε στον ξεμαρκάριστο Δαραμάρα και με πλασέ έκανε το 1-1.Τρία λεπτά αργότερα ύστερα από σέντρα του Μετζιάνι πάλι ο Δαραμάρας με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 60 περίπου το Κρανίδι κέρδισε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα Σχοινάς μετά από εκτελέσει του Ψαρρή.
Από το λεπτό αυτό και μετά ο Γιώργος Σκαρτάδος πέρασε τους Αναστασιάδη. Γιάννη Ελένη ,Καπράνη,Κοντοβράκη, Λαδά άι Δαγρέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: