Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

ΤΑ ΤΕΛΈΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Μεγάλη ευφορία επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Ερμιονίδας ύστερα από τις δύο νίκες που έκανε η ομάδα στα Ψαχνά και το Κιάτο. Ήταν δύο νίκες που κατά ένα μεγάλο βαθμό θα κλειδώσουν και την παραμονή στην κατηγορία. Για να έχουν αντίκρισμα οι νίκες αυτές δεν θα πρέπει να χαθεί ούτε βαθμός μέσα στο Κρανίδι. Και η αρχή γίνεται την Κυριακή 22 Μαρτίου με αντίπαλο τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου στην έδρα μας. Η ομάδα της Κορινθίας βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από εμάς με 35 βαθμούς και έχει πολλή δύσκολο πρόγραμμα για την συνέχεια αφού έχει να δώσει τρεις αγώνες εντός (ο ένας με την Θήβα την επόμενη αγωνιστική εντός) και πέντε εκτός.

Τώρα ο πονοκέφαλος που έχει ο Γιώργος Σκαρτάδος λέγεται Στέφανος Βέργος και θα απουσιάσει από την κυριακάτικη αναμέτρηση λόγω καρτών. Επίσης ένα ευχάριστο γεγονός είναι η επιστροφή του Βαγγέλη Ανέστη τις προπονήσεις της ομάδας. Ο εικοσάχρονος παίκτης ξεκίνησε τρέξιμο και μάλλον θα προλάβει να είναι έτοιμος σε δεκαπέντε ημέρες.

Οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση καλούν τους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο.

Να αναφέρουμε ότι στον πρώτο γύρο το Κρανίδι έχε κερδίσει μέσα στο Χιλιομόδι με σκορ 1-2 χάρη σε δύο γκολ που πέτυχαν ο Γιάννος και ο Γρ.Παππάς

Διαιτητές του αγώνα είναι οι : Γρίμμας Ε., Δημόπουλος Σ., Πλακογιάννης Θ. όλοι από το σύνδεσμο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: