Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτό το διπλό που έγινε μέσα στα Ψαχνά εάν δεν συμβεί κάτι συνταρακτικό (και αυτό θα είναι μία βλακώδη ήττα μέσα στην έδρα μας) σημαίνει μία κατηγορία.Και θα εξηγήσουμε πάρακάτω το γιατί αφού δούμε το πρόγραμμα και των υπολοίπων ομάδων που είναι στην ζώνη του υποβιβασμού.
Ξεκινάμε με το πρόγραμμα του Κρανιδίου αφού κατά την γνώμη μας είναι το καλύτερο από όλους τους άλλους.Εχουμε πέντε αγώνες μέσα και πέντε έξω.
ΚΡΑΝΙΔΙ:
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ ( ΕΚΤΟΣ) ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ (ΕΝΤΟΣ) ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (ΕΚΤΟΣ)
ΑΣΤ.ΜΑΓΟΥΛΑΣ (ΕΝΤΟΣ) ΛΕΩΝΙΔΙΟ ( ΕΚΤΟΣ) ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ (ΕΝΤΟΣ) ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (ΕΚΤΟΣ) ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥ (ΕΝΤΟΣ) ΟΛ.ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (ΕΝΤΟΣ)
Δέν μπορούμε να πούμε ότι αυτές οι ομάδες θα έρθουν στο Κρανίδι να χάσουν γιατί και το Χιλιομόδι καίγεται για βαθμούς το ίδιο και η Μελιγού.Αυτό που πρέπει να προσέξει και το προπονητικό τήμ και η διοίκηση είναι ο αγώνας με το Χιλιομόδι την Κυριακή 22 Μαρτίου για πολλούς και διάφορους λόγους.Επίσης ένα θετικό στο πρόγραμμα είναι οι δύο τελευταίοι εντός είναι μέσα στο Κρανίδι. Να δούμε και το πρόγραμμα των υπολοίπων ομάδων:
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ :
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (ΕΝΤΟΣ) ΜΕΛΙΓΟΥ (ΕΚΤΟΣ) ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (ΕΝΤΟΣ) ΘΗΒΑ (ΕΚΤΟΣ) ΕΝΩΣΗ ΜΗΔΕΑΣ (ΕΝΤΟΣ) ΟΛΥΜ.ΓΥΘΕΙΟΥ ( ΕΚΤΟΣ) ΛΟΥΚΙΣΙΑ (ΕΚΤΟΣ) ΠΑΝΑΛΙΑΡΟΣ (ΕΝΤΟΣ) ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (ΕΚΤΟΣ)
ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ:
ΜΕΛΙΓΟΥ (ΕΝΤΟΣ) ΚΡΑΝΙΔΙ (ΕΚΤΟΣ) ΘΗΒΑ (ΕΝΤΟΣ) ΜΗΔΕΑ (ΕΚΤΟΣ) ΟΛ.ΓΥΘΕΙΟΥ (ΕΚΤΟΣ) ΛΟΥΚΙΣΙΑ (ΕΝΤΟΣ) ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ (ΕΚΤΟΣ) ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (ΕΝΤΟΣ) ΣΠΑΡΤΗ (ΕΚΤΟΣ).
ΣΠΑΡΤΗ:
ΜΗΔΕΑ (ΕΚΤΟΣ) ΟΛ.ΓΥΘΕΙΟΥ (ΕΝΤΟΣ) ΛΟΥΚΙΣΙΑ (ΕΚΤΟΣ) ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ (ΕΝΤΟΣ) ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (ΕΚΤΟΣ) ΛΟΥΤΡΑΚΙ (ΕΚΤΟΣ)
ΗΡΑΚ.ΨΑΧΝΩΝ (ΕΝΤΟΣ) ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤ (ΕΚΤΟΣ) ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ (ΕΝΤΟΣ)
ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥ:
ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ (ΕΚΤΟΣ) ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (ΕΝΤΟΣ) ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (ΕΚΤΟΣ) ΛΕΩΝΙΔΙΟ (ΕΝΤΟΣ) ΜΕΓΑΠΟΥΠΟΛΗ (ΕΚΤΟΣ) ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (ΕΝΤΟΣ) ΛΟΥΤΡΑΚΙ (ΕΝΤΟΣ) ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (ΕΚΤΟΣ) ΘΗΒΑ (ΕΝΤΟΣ
ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ :
:ΟΛΥΜ.ΓΥΘΕΙΟΥ (ΕΚΤΟΣ) ΛΟΥΚΙΣΙΑ (ΕΝΤΟΣ) ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ (ΕΚΤΟΣ)
ΛΟΥΤΡΑΚΙ (ΕΚΤΟΣ) ΣΠΑΡΤΗ (ΕΝΤΟΣ) ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (ΕΚΤΟΣ)
ΠΕΛΟΠΑΣ (ΕΝΤΟΣ) ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ (ΕΚΤΟΣ) ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (ΕΝΤΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: