Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ

Τελικά αυτό το Κρανίδι θα μας τρελλάνει. Εχει καταφέρει να μην έχει ακόμα νίκη στην έδρα του χάνοντας βαθμούς από θεωρητικά μικρότερες ομάδες και λέμε μικρότερες γιατί είναι νέες και άπειρες στην κατηγορία.Καταφένει να γυρίσει έναν αγώνα πιστεύουμε χαμένο, όταν πηγαίνει ατά αποδυτήρια με 0-0 και μέσα σε δύο λεπτά τρώει δύο γκολ και καταφέρνει μέσα σε είκοσι έξι λεπτά να βγάλει τρία γκόλ τότε τι να πούμε?Η Σπάρτη προηγήθηκε με τον Σπανό στο 49 και ένα λεπτό αργότερα ο Τσάκωνας έκανε το 2-0.Εκεί μάλλον οι παίκτες της Σπάρτης πίστεψαν πως ο αγώνας τελείωσε. Ομως οι παίκτες της ομάδας του Κρανιδίου είχαν άλλη άποψη.Κατάφεραν και μείωσαν στο 64 με τον Σπύρο Παππά έκαναν το 2-1 για να ισοφαρίσει και να ζευγαρώσει τα τέρματα του και της ομάδας του Κρανιδίου ο Παππάς στο 81 σε 2-2.Με την εκπνοή του αγώνα ο άλλος Παππάς ο Γρηγόρης έδωσε την χαριστική βολή στην ομάδα της Σπάρτης με 2-3.Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Σπάρτης Αργύρης Κατσίχτης απολύθηκε από τους εξοργισμένους ανθρώπους της ομάδας της Σπάρτης θεωρώντας τον υπεύθυνο για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ομάδας.Μετά την νίκη αυτή τό μέλλον φαίνεται αισιόδοξο για την ομάδα του Κρανιδίου. Ακολουθούν δύο δύσκολοι εντός έδρας αγώνες την Κυριακή (16/11)με τον Ηρακλή Ψαχνών ο οποίος έχασε στην Μελιγού από τον τοπικό Ερμή με 2-1.Μετά έρχεται στο Κρανίδι η ομάδα του Πέλοπα Κιάτου ο οποίος έκανε το μπαμ της αγωνιστικής μέσα στον Ασπρόπυργο φέρνοντας ισοπαλία με 1-1.Καλά θα είναι οι φίλαθλοι του Κρανιδίου να έρθουν κοντά στην ομάδα και τις δύο επόμενες Κυριακές να γεμίσουν το γήπεδο.Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσουκαλάς από την Αθήνα.
ΣΥΝΘΈΣΕΙΣ
ΣΠΑΡΤΗ: Μωυσιάδης, Γρηγορακάκης Ι. (70' Θεοδωρακάτος), Γραμματικάκης, Παναγόπουλος, Κωστάκος, Μάρσης (45' Γρηγορακάκης Μ.), Σπηλιωτόπουλος (68' Μπέκελης), Λιόσης, Σπανός, Τσάκωνας, Κοντάκος.
ΚΡΑΝΙΔΙ: Σωτηράκης, Λεβιδιώτης (80' Πουλόπουλος), Γιάννος, Μετσάνι, Ανέστης, Παππάς Γ., Κλιάφας, Παππάς Σ., Βέργος, Ψαρρής, Νούλας (55' Ντάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: