Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 2-1

Σπουδαία νίκη πήρε σήμερα η ΑΕΚ Ερμιονίδας απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών με σκορ 2-1.Ηταν η πρώτη εντός έδρας νίκη για την ομάδα μας. Η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών έδειξε ότι δίκαια βρίσκεται σε αυτή την θέση και ότι δύσκολα θα έχει προβλήματα υποβιβασμού. Για την ΑΕΚ Ερμιονίδας σκόραραν ο Ψαρρής και ο Ανέστης και για τον Ηρακλή Ψαχνών ο Σέγγος.
Ο ΑΓΩΝΑΣ :Δυνατά ξεκίνησε η ομάδα του Κρανιδίου πετυχαίνοντας ένα γκολ απο τα αποδυτήρια. Ήταν το δεύτερο λεπτό του αγώνα όταν η μπάλα στρώθηκε στο σημείο του πέναλτι περίπου, στον Ψαρρή και αυτός με ένα ευθύβολο αριστερό σουτ κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Γκόγκου κάνοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 13 ο Γρ.Παππάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει τον αγώνα όταν σε σέντρα από δεξιά η κεφαλιά του έφυγε λίγο άουτ.. Στο ακριβώς επόμενο λεπτό η ομάδα των Ψαχνών πέτυχε γκολ αλλά ακυρώθηκε από τον επόπτη σαν οφσάιντ. Πραγματικά δεν ξέρουμε εάν ήταν. Οι παίκτες του Ηρακλή φάνηκαν ότι είχαν επηρεαστεί από το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν και προσπαθούσαν να φέρουν το παιγνίδι στα μέτρα τους. Στο 37 μια κεφαλιά του Γρ.Παππά απέκρουσε ο Γκόγκος με ωραία προσπάθεια, για να φτάσουμε στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Ο Ηρακλής Ψαχνών μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, με στόχο να σημειώσει ένα τέρμα. Και να φέρει τον αγώνα στα ίσια. Πραγματικά είχαμε ένα φανταστικό οκτάλεπτο με τις δύο ομάδες η μία να θέλει το δεύτερο γκολ και η άλλη να ισοφαρίσει. Στο 47 ο Ψαρρής έκανε άτσαλο σουτ που έφυγε άουτ ,Στο 55 φοβερό σουτ του Σέγγου έξω από την περιοχή η μπάλα κόντεψε να σπάσει το οριζόντιο δοκάρι ,στο ακριβώς επόμενο λεπτό ο Γρ.Παππάς μετά από μπαλιά του Σπύρου Παππά έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του Κρανιδίου αφού ο Γκόγκος έκανε την απόκρουση του αγώνα Στο 58 ο Ψαρρής έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία που απέκρουσε όταν το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε και πάλι ο γκολκίπερ των Ψαχνών. Και ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι όταν δεν βάζεις γκολ το δέχεσαι .Έτσι και έγινε μετά από κόρνερ που χτυπήθηκε από αριστερά, αδράνησε η άμυνα του Κρανιδίου και ο Σέγγος με πλασέ έφερε τον αγώνα στα ίσια, Στο 68 τα Ψαχνά έμειναν με δέκα παίκτες όταν αποβλήθηκε παίκτης τους. Δυστυχώς δεν ξέρουμε το όνομά του.. Η ομάδα των Ψαχνών δεν το έβαλε κάτω και στο 69 ο Σέγγος έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του αλλά το σούτ έφυγε άουτ. Για να έρθει η λύτρωση για το Κρανίδι στο 85 όταν έγινε μια μπαλιά από αριστερά μέσα στην περιοχή των Ψαχνών εκεί πετάχτηκε ο Ανέστης και με πλασέ έκανε το 2-1 (video).
ΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΆΣΟΥΜΕ: Αυτό που δεν θέλουμε να ξαναδούμε και φωνάζουμε συνέχεια είναι οι άδειες εξέδρες. Είναι κρίμα η ομάδα να παλεύει να ξεφύγει απο την επικύδυνη ζώνη και να μην έχει τον κόσμο κοντά της.
ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ :Πιστεύουμε πως ο διαιτητής Λαγός από την Πάτρα τα πήγε καλά. Δεν ξέρουμε τι έγινε στο 14 με το γκολ που ακύρωσε ο επόπτης.
ΠΟΙΟΙ ΞΕΧΏΡΙΣΑΝ ; Από την ομάδα του Κρανιδίου πιστεύουμε ότι όλα τα παιδιά τα πήγαν καλά γιατί έπαιζαν με την πλάτη στο τοίχο έπειτα από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαμε μέσα στο Κρανίδι. Απο την ομάδα των Ψαχνών μας άρεσε ο Σέγγος ένας παίκτης που μυρίζεται το γκολ και ο τερματοφύλακας Γκόγκος.

ΑΕ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ: Σωτηράκης, Πουλόπουλος (70' Λεβιδιώτης), Γιάννος, Μετσιάνι, Ανέστης, Παππάς Γ. (90' Καλατζής), Πλιάφας (83' Αντουλινάκης), Παππάς Σ., Βέργος, Ψάρρης, Μπάκος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Γκόγκος, Κοντός, Σπανός, Μπιζνικόπουλος, Σταθαράς, Τσαλιάγκος (66' Γούναρης Α.), Μυλωνάς, Μπαλαμπάνης, Γκάβαλης (63' Μπασώτας), Σέγκος, Ανέστης Χ. (70' Ανέστης Β.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: