Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ 3-2

Δεύτερη συνεχή νίκη μέσα σε τρεις ημέρες με θύμα αυτή τη φορά την ομάδα του Πέλοπα Κιάτου. Ήταν μία νίκη βάλσαμο αφού η ομάδα του Κρανιδίου που αναρριχήθηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας του ομίλου. Τα γκόλ του Κρανιδίου πέτυχαν ο Κλιάφας ο Μετσιάνι και το τρίτο γκόλ χρεώνεται σαν αυτογκόλ .Τα γκολ του Πέλοπα πέτυχαν ο Κωνσταντινίδης και δυστυχώς δεν έχουμε το όνομα του σκόρερ του δεύτερου γκόλ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ : Μουδιασμένα ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες τον αγώνα. Από την αρχή φάνηκε ότι σκοπός των δύο ομάδων είναι να φυλάξουνε τα νώτα τους και με κάποιες αντεπιθέσεις θα προσπαθούσαν να παραβιάσουν ο ένας την εστία του άλλου. Το Κρανίδι είχε την πρώτη ευκαιρία στο 7 όταν η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ψαρρή στο ημικύκλιο της περιοχής και αυτός με ένα ευθύβολο αριστερό σουτ έκανε τον τερματοφύλακα του Πέλοπα Χασαμπέλι να κάνει την πρώτη δύσκολη απόκρουση του αγώνα .Σιγά σιγά το Κρανίδι άρχισε να παίρνει τα ηνία του αγώνα και στο 19 έγινε το 1-0.Ο Μετσιάνι εκτέλεσε φάουλ από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Κλιάφα και αυτός με κεφαλιά έκανε το 1-0 (video 1).Στο 30 δυνατό σουτ του Ψαρρή σε φάουλ απέκρουσε και πάλι ο Kατσαμπέλης.. Στην αντεπίθεση έγινε το 1-1 όταν πλασέ παίκτη του Πέλοπα η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Σωτηράκη η μπάλα έφτασε στα πόδια του Κωνσταντινίδη και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.Στο 36 το Κρανίδι έκανε το 2-1 όταν από κακή συνεννόηση των αμυντικών του Πέλοπα μπήκε σφήνα ο Σπύρος Παππάς τους έκλεψε την μπάλα εκεί οι αμυντικοί τον ανέτρεψαν και ο διαιτητής Παπανδριόπουλος από τον Πειραιά κατελόγησε την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτυ μετέτρεψε σε γκολ ο Μετσιάνι (video 2). Στα υπόλοιπα εννέα λεπτά που απέμειναν για να λήξη το ημίχρονο είχαμε ένα δυνατό σουτ από τον Πέλοπα στο 40 που απέκρουσε στην κλειστή του γωνία ο Σωτηράκης και ένα σουτ του Ψαρρή στο 44 που έφυγε πολλά μέτρα άουτ.
Στην επανάληψη ο Πέλοπας μπήκε επιθετικά και από τα πρώτα λεπτά έκλεισε το Κρανίδι στα καρέ του χωρίς όμως να κάνει την μεγάλη φάση. Στο 55 το Κρανίδι θα μπορούσε να είχε κάνει το 3-1 όταν ο Σπ.Παππάς έχασε γκολ από αυτά που δεν χάνονται.Έγινε μία σέντρα από αριστερά στην περιοχή του Πέλοπα και ενώ φάνηκε ότι θα την έπιανε ο τερματοφύλακας η μπάλα γκέλαρε και πέρασε κάτω από τα χέρια του εκεί βρέθηκε ο Σπύρος Παππάς και κατόρθωσε –γιατί πραγματικά για κατόρθωμα πρόκειται-να στείλει την μπάλα άουτ. Στο 69 και πάλι ο Σπύρος Παππάς διεκδίκησε μια μπαλιά μέσα στην περιοχή του Πέλοπα η μπάλα χτύπησε σε έναν αμυντικό και έγινε το 3-1.Στο 70 σούτ των παικτών του Πέλοπα απέκρουσε σταθερά ο Σωτηράκης
Στο 85 μεγάλη ευκαιρία για να γίνει το 4-1 όταν ο Γρηγόρης Παππάς προτίμησε να κάνει μόνος το σουτ παρά να δώσει δίπλα του στον ξεμαρκάριστο Αντουλινάκη.Εκεί άναψαν τα αίματα μεταξύ των δύο παικτών του Κρανιδίου οι όποιοι διαπληκτιστήκαν μεταξύ τους .Στο 88 έγινε το 3-2 όταν παίκτης του Κρανιδίου απέκρουσε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και το πέναλτυ που εκτέλεσαν οι παίκτες του Πέλοπα με τον Λάναρά και έγινε το 3-2.Στο 90 και 91 παραλίγο ο Πέλοπας να φέρει το σκόρ στα ίσια αλλά ο Σωτηράκης και τις δύο φορές είπε “οχι” στούς επιθετικούς του Πέλοπα .
ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ :Η φάση στο 85 λεπτό όταν ο Αντουλινάκης χτύπησε τον Γρ.Παππά για την φάση που προαναφέραμε. Αυτά δεν γίνονται ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες. .Το επεισόδιο αυτό όμως είχε και συνέχεια όταν οι δύο συμπαίκτες με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα παραλίγο να έρθουν στα χέρια αλλά χάρη στην ψυχραιμία κάποιων το επεισόδιο έληξε. Ο Πέτρος Αντουλινάκης είναι απο τίς σημαίες του Κρανιδίου και δεν θα πρέπει να κάνει τέτοιες ενέργειες.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ :Πιστεύουμε ότι ο διαιτητής Παπανδριόπυλος απο τον Πειραιά τα πήγε πολύ καλά .Ο πρώτος επόπτης ο Τσότρας θα πρέπει να μελετήσει λίγο τα βιβλία του να μάθει καλά τον ορισμό του οφσάιντ.

ΠΟΙΟΙ ΞΕΧΩΡΗΣΑΝ Αν δεν γινόντουσαν οι δύο φάσεις στο 91 και 91 να σώσει την εστία του από σίγουρα γκόλ ο Σωτηράκης τότε καλύτερος αλλά και παραλίγο μοιραίος παίκτης θα ήταν ο Σπύρος Παππάς..Ομως αστην μια φάση έχασε το σίγουρο γκόλ στην άλλη τον βοήθησε η τύχη και μπήκε το αυτογκόλ.

ΑΕ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ: Σωτηράκης, Λεβιδιώτης, Γιάννος, Μετζιάνι, Νούλας, Παππάς Γ., Κλιάφας, Παππάς Σ. (81’ Πουλόπουλος), Βέργος, Ψαρρής, Ντάκος (85’ Αντουλινάκης).
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Κατσαμπέλης, Πασχάλης, Χόντια, Δεδάκης, Μαυρέλης (83’ Μήτσουλας), Τόλιας, Κωνσταντινίδης, Γεώργαρης, Ανωγειάτης, Παπαευθυμίου (83’ Παππάς), Δάνης (70’ Λαναράς).

Δεν υπάρχουν σχόλια: