Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΔΗΛΕΣΙ- ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-3

Επιτέλους νίκη για την ΑΕΚ Ερμιονιδας και μάλιστα εκτός έδρας μετά από 77 ημέρες αφού κέρδισε το Δήλεσι στην έδρα του με 3-1.Ν α υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία νίκη ήταν στο Κρανίδι με το Δρέπανο με 3-2.  Σκόρερς για την ΑΕΚ Ερμιονίδας ήταν ο Τζώρτζης , ο Μπουγιούρας και ο Δρίτσας.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ



Πάντως, οι τρεις βαθμοί δεν θα διαδραματίσουν κάποιο ρόλο, καθώς η Ένωση απέχει δώδεκα βαθμούς από την ζώνη σωτηρίας, ενώ έχει τέσσερις ακόμα αγώνες στο φετινή σεζόν. Όπως γίνεται αντιληπτό, η αποβολή του Γκούβα στο 25ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα επηρέασε το ρυθμό του ματς.
Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τζώρτζης  άνοιξε το σκορ. Ακόμα, ο Μπουγιούρας έκανε  το 2-0 και λίγο αργότερα ο Δρίτσας έκανε το 0-3. γκολ (61’-69’). Μόλις ένα λεπτό μετά του γκολ του Δρίτσα , ο Παύλου μείωσε τυπικά σε 3-1. 
Δήλεσι: Μπουρνιάς, Γκανάς (67’ Γιώτης Λ.), Γκούβας, Παύλου, Ιωσίπου, Κέντρος, Ζώκος (65’ Γκούγκουλη Χ.), Γκούρλας, Κατσούλας (25’ Γκούγκουλη Αστ.), Γιώτης, Οικονομόπουλος.
Κρανίδι: Διαμαντής, Τσιρτσίκος, Νικδήμας Δ. (75’ Μπίμπας ), Νικδήμας Αντ., Λάυκας, Χρήσου, Κοξίδης, Δρίτσας, Μπουγιούρας, Τζώρτης, Κυρτάκης (87’ Μερεμέτης).

 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: