Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ- ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-6

Βλαχογιάννης - Χρ. Παλυβός- Σάντρο
Συνέχισε το σερί των νικών η ΑΕΚ Ερμιονίδας κερδίζοντας τον Πορτοχελιακό εκτός έδρας με σκορ  0-6. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να γίνει στο Κρανίδι αφού η ΑΕΚ ήταν γηπεδούχος όμως κάποιες εργασίες που γίνονται στο γήπεδο Κρανιδίου δεν ήταν εφικτό να γίνει ο αγώνας.
Στο 14 ο Κυριακίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για το Κρανίδι. Είχε προηγηθεί σούτ του Λάβρενιουκ που απέκρουσε ο Τζανής. Στο 34 ο Σκεντεράι με δυνατό σουτ έξω απο την περιοχή έκανε το 0-2. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Σκεντεράι με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-3. Στο 49 ο Λάβρενιουκ με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 56 ο Βαγγέλης Διαμαντής με σουτ έκανε το 0-5 και στο 68 μπήκε το γκολ της αγωνιστικής αλλά και ολόκληρου του παιδικού πρωταθλήματος. Ο Βαγγέλης Διαμαντής έκανε σέντρα από αριστερά η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι εκεί βρέθηκε ο Σάντρο ο οποίος χωρίς να βλέπει προς την εστία και με ένα ανάποδο σούτ "κάρφωσε " την μπάλα στο παραθυράκι κλείνοντας το σκορ. Ένα γκολ που χειροκροτήθηκε από τους εβδομήντα περίπου θεατές του αγώνα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ : Τζανής ( 52 Μάρκελος) Πήλιουρης, Ζαραφωνίτης, Τσάγλης ( 50 Κουτσοποδιώτης Κοσμ.) Κιόσι, Ρίτσαρντ, Λούτα, Λούμης ( 60 Μπέγκας) Μολάι ( Κουτσοποδιώτης Χρ.) Τριγκάκης( 16 λ.τρ. Κούρτης) Κωστάλλας 

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Παπουτσής, Λύκος, Παλαιοβράχας, ( 36 Λουκαίτης) Βουτσδάκης ( 36 Σάντρο) Διαμαντής Βασ. ( 45 Τίπο) Διαμαντής Ευαγ, Σκεντεράι ( 50 Ντακάρε) Κακουριώτης( Διαμαντής Παύλ) Κυριακίδης ( 45 Σουλιώτης) Λάβρενιουκ( 51 Σκαλτσάς) , Βλαχογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: