Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΧΗ Η Δ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΝ 20ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ?

ΠΗΓΗ : http://dramagoal.gr

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, ως προς το αίτημα της τριών εκπροσώπων της συντονιστικής επιτροπής της Δ Εθνικής κατηγορίας, να γίνουν πρώτα δεκτοί κατ’ ιδίαν από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλή Πιλάβιο, για να μεσολαβήσει τουλάχιστον και να τους συνοδεύσει στην συνάντηση που υποτίθεται ότι θα γινόταν με τον Γ.Γ.Α. κ. Μπιτσαξή, μετά από ανάλογο αίτημα που είχε αποσταλεί πριν από μία εβδομάδα.................

Άντ’ αυτού εισέπραξαν την πλήρη αδιαφορία και από τους δύο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν υπολογίζουν την κραυγή αγωνίας των 165 ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα αυτό, το οποίο σημειωτέον είναι και το μοναδικό που διοργανώνει η ΕΠΟ πανελλαδικά, έχοντας μάλιστα υποβαθμίζει ακόμη και τα πρωταθλήματα των μικτών ομάδων των Ενώσεων. Βέβαια κανείς από τους παράγοντες δεν θα πρέπει πλέον να περιμένει να δείξει ενδιαφέρον, τόσο η ΕΠΟ, όσο κύρια οι διοικήσεις των κατά νομό ποδοσφαιρικών Ενώσεων, οι οποίες το τελευταίο χρονικό διάστημα ασχολούνται με τις γιορτούλες που διοργανώνουν και με τα έξοδα για αυτές να πληρώνονται από τα πρόστιμα στις ομάδες της Δ Εθνικής, οι οποίες αποδεικνύεται ότι και ο μεγαλύτερος χορηγός τους.

Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει προ πολλού και τα μηνύματα που στέλνουν οι ομάδες είναι να προχωρήσει άμεσα η αποχή από το πρωτάθλημα, με πρώτες και καλύτερες τις ομάδες του 1ου ομίλου, οι οποίες όλες επικοινώνησαν με τον εκλεγμένο εκπρόσωπό τους Γιώργο Καλαποτλή, δηλώνοντας του ότι είναι αποφασισμένες να μην αγωνιστούν την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, αφού πλέον δεν περιμένουν από κανένα να σκύψει και να ασχοληθεί με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία τους οδηγούν σε αφανισμό από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Ήδη από χθες ξεκίνησαν οι επαφές ανάμεσα στα μέλη της συντονιστικής επιτροπής, τα οποία πιέζονται και από τις υπόλοιπες ομάδες των άλλων ομίλων, να αποφασιστεί άμεσα η αποχή, μη βλέποντας κάποια εξέλιξη ή έστω και απάντηση στα αιτήματα που έχουν θέσει τόσο στην ΕΠΟ, όσο και στην Πολιτεία.

Το πόσο τους ενδιαφέρει πως θα επιβιώσουν οι ομάδες της Δ Εθνικής, είναι και οι χθεσινές αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής, η οποία επέβαλε νέα εξοντωτικά πρόστιμα ύψους 12.500 ευρώ, φθάνοντας το εβδομαδιαίο έσοδο για τους καρεκλοκένταυρους της ανώτερης αρχής του Ελληνικού ποδοσφαίρου στις 25.200 ευρώ. Η υπομονή έχει εξαντληθεί και νομίζουμε ότι η κατάσταση οδηγείται σε οριστική ρήξη με την ΕΠΟ και βέβαια με την Πολιτεία. Διαβάστε παρακάτω τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε ομάδες της Δ Εθνικής, με την απορία να παραμείνει, από θα τα εισπράξουν όταν τα σωματεία μαζικά αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα. Να δούμε τότε ποιος θα γίνει ο μεγαλύτερος χορηγός της Ομοσπονδίας και από πού θα πληρώνονται οι διαιτητές, οι παρατηρητές (βδέλλες) αγώνων και διαιτησίας, αλλά και όλοι όσοι απομυζούν από την κατηγορία αυτή. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: