Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-0







Το γκολ που πέτυχε νωρίς στο πρώτο ημίχρονο ο Κουτσοδήμος για τον Παναργειακό ήταν τελικά αυτό που έδωσε την νίκη στην ομάδα του Άργους, σε ένα παιχνίδι μετριότατο, χωρίς πολλές φάσεις. Από το αποτέλεσμα πάντως, είναι ωφελημένος σίγουρα ο Παναργειακός.  Από την άλλη όμως για το Κρανίδι τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα.
Προσπάθησε ο Παναργειακός να ξεκινήσει καλά και στο 17’ έγινε το 1-0 με τον Κουτσοδήμο.
Το Κρανίδι που δεν κλείστηκε σε κανένα σημείο, σιγά-σιγά ισορρόπησε, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει μπροστά όσο κι αν προσπάθησε.
Στο 36’ σουτ του Νάκα πέρασε έξω από το κάθετο δοκάρι του Ραβούση.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Κρανίδι ανέβηκε πολύ και προσπάθησε να φτάσει την αντίπαλη περιοχή οργανωμένα, ενώ ο Παναργειακός έπαθε ομαδική καθίζηση και οπισθοχώρησε στο μισό γήπεδο. Πέτυχε μεν να περιορίσει τους κινδύνους για την εστία του Παπαδόπουλου, αλλά από την άλλη, δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει τη μπάλα και μόνο με κάποιες αντεπιθέσεις έφτασε απέναντι στον Ραβούση.
Στο 64’ η κορυφαία ευκαιρία με τον Κουτσοδήμο που μπήκε και πλάσαρε, ο Ραβούσης απέκρουσε, νέο σουτ του Ζαραφωνίτη απέκρουσε σε κόρνερ ο Ραβούσης. 
Στο 79’ ένα σουτ του Κοξίδη σταμάτησε ο Παπαδόπουλος, στο 85’ δυνατό σουτ του Ζαραφωνίτη λίγο έξω και στο 90’ σουτ του Λάτση πέρασε επίσης έξω.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Βασ. Παπαδόπουλος- Απ.Παπαδόπουλος (43' λόγω τρ. Λάτσης), Πανάκης, Παπαπέσιος, Τσαούσης- Σαίντ, Λιάρος (78’ Ζώρας), Χοτζάι, Κουτσοδήμος- Παπαευθυμίου (29’ λόγω τρ. Νάκας), Ζαραφωνίτης.
ΚΡΑΝΙΔΙ: Ραβούσης- Μπουγιούρας, Χρήστου, Γιάννος (60’ Τσιρτσίκος), Λαύκας- Δεϊμέζης (81’ Σταματέλος), Κοξίδης, Δρίτσας, Παππάς- Τζώρτζης- Πέτγαζλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: