Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-Α.Ο.ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ 2-2

Προσθήκη λεζάντας
Ένας αγώνας για γερά νεύρα έγινε σήμερα στο γήπεδο του Κρανιδίου μεταξύ της ΑΕΚ Ερμιονίδας και του Α.Ο. Λουκισίων. Το τελικό αποτέλεσμα είναι 2-2. Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι ότι το σκορ στο 90 λεπτό ήταν 0-2 υπέρ των φιλοξενούμενων. Όμως θα ξεκινήσουμε με τον μεγάλο αρνητικό πρωταγωνιστή του αγώνα τον Πειραιώτη διαιτητή Κορδολαίμη πού κυριολεκτικά τίναξε τον αγώνα στον αέρα με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του . Και συγκεκριμένα στο 12 λεπτό του αγώνα ακυρώνει πεντακάθαρο γκολ του Κρανιδίου σε κεφαλιά του Δρίτσα υποδεικνύοντας επιθετικό φάουλ του σκόρερ στον τερματοφύλακα Διαμαντή. ,,.........Στο 17 κιτρινίζει τον Παππά σε μία φάση που δεν θα έδινε κάρτα ούτε ο προπονητής των Λουκισίων. Παρόλα αυτά η ομάδα του Κρανιδίου προσπάθησε να για το γκολ και συγκεκριμένα στο 20 λεπτό   ο  Πέτγαζλης κέρδισε φάουλ το εκτέλεσε ο Σταματέλος στα χέρια του τερματοφύλακα Διαμαντή. Ένα λεπτό αργότερα μεγάλη ευκαιρία για τα Λουκίσια να ανοίξουν το σκορ όταν ο Τσομπάνης σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Ραβούση. Στο 28 νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Εύβοιας όταν δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Ζαφειρόπουλο τράνταξε την συμβολή των δοκαριών του Ραβούση. Στο 33 δυνατό φάουλ του Σταματέλου έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Διαμαντής. Στο 35 ψυχρολουσία για το Κρανίδι όταν ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή επιθετικού των Λουκισίων. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Ευσταθίου ανοίγοντας το σκορ. Επτά λεπτά αργότερα νέα ψυχρολουσία για το Κρανίδι όταν ο Τσομπάνης με πλασέ μέσα από την περιοχή κάνει το 0-2. Δύο λεπτά αργότερα γίνετε η μεγαλύτερη ευκαιρία του Κρανιδίου να μειώσει το σκορ και να μπεί πάλι στο παιγνίδι όταν ο Μπουγιούρας πιάνει κεφαλιά αποκρούει ασθενώς ο Διαμαντής , η μπάλα φτάνει στον Πέτγαζλη ο οποίος καταφέρνει σε κενό τέρμα να στείλει την μπάλα άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Κρανίδι μπήκε πιο επιθετικά χωρίς να απειλήσει μέχρι το  64 όταν ο Τζώρτζης εκτέλεσε κόρνερ ο Τσιρτσίκος έπιασε κεφαλιά που έφυγε λίγο άουτ. Ένα λεπτό πιο πρίν ο Μήτρου είχε δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα όταν τράβηξε την φανέλα παίκτη του Κρανιδίου. Στο 75 ο επόπτης Καρφής άφησε τον Σπανό να φύγει από θέση οφσάιντ βγήκε απέναντι από τον Ραβούση που απέκρουσε σωτήρια. Στο 86 ο Θανάσης Μαλτέζος ρίχνει στο παιγνίδι τον Δειμέζη και τον Λαύκα. Στο 90 λεπτό το γήπεδο παίρνει φωτιά όταν ο Δειμέζης με έναν κεραυνό έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα στο γάμα του Διαμαντή μειώνοντας το σκορ και ένα λεπτό αργότερα ο Χρήστου φέρνει τοα αγώνα στα ίσια με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 93 σε αντεπίθεση των Λουκισίων παραλίγο να γίνει το 2-3 πάλι με τον Σπανό και στην αντεπίθεση η μπάλα βρίσκετε στην περιοχή των Λουκισίων η μπάλα βρίσκετε στα πόδια των παικτών του Κρανιδίου έτοιμοι για το 3-2 ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη του αγώνα.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Ραβούσης, Κοξίδης Γιάννος, Τσολάκος, Τσιρτσίκος (85' Λαύκας) Παππάς (85' Δειμέζης), Μπουγιούρας, Χρήστου, Δρίτσας, Πέτγαζλης, Σταματέλος (46' Τζώρτζης).
ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Διαμαντής Κωστακιώτης (845' Μπακλαγής), Μήτρο, Καραμπάς, Ζαχαριάς, Δήμου, Ευσταθίου, Τσοπάνης (85' Σπανός), Παπαδόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Μπαρκώσης (74' Σφυρόπουλος).


Δεν υπάρχουν σχόλια: