Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Η ΕΝΩΣΗ ΜΗΔΕΑΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ 2010 ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΒΑΤΕΡΟΥ ΜΕ 1-0

Η Ένωση Μηδέας κατέκτησε το κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, αφού επικράτησε με σκορ 1-0 του Εθνικού Βατερού. Το παιχνίδι έλαβε χώρα στο γήπεδο της Λιβαδειάς και μεταξύ άλλων παρακολούθησαν το ματς οι κ. Κομπότης (πρόεδρος Λεβαδειακού) και κ. Τοπολιάτης (πρόεδρος ΕΠΣ Βοιωτίας).

Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα του Βατερού ξεκίνησε δυνατά και στο 7ο λεπτό ο Σαριόγλου είχε δοκάρι. Ωστόσο, η Ενωση Μηδέας, παίζοντας έξυπνο ποδόσφαιρο κατάφερε να σκοράρει στο 36 με τον Δερμιτζάκη.

Από εκεί και πέρα, ο Εθνικός προσπάθησε να αντιδράσει και έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Νάννο στο 80 που είχε τετ α τετ. Όμως το 1-0 έμεινε ως το τέλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ: Ζηνόβιος Σ., Κυβρακίδης, Γκοντοβάς (65 Συμελίδης), Μετικάνος, Καλιανίδης, Αποστολίδης (87 Ζεϊτίδης), Φωτιάδης, Χιόνης (46 Μπάντζας), Ζηνόβιος Ν., Νάννος, Σαριόγλου.

ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ: Λάσκαρης, Καλιαμούτος, Μπούρας, Ευθυμίου, Νότης, Καραμάνος, Αγγελόπουλος (77 Γκολέμης), Ανδρεαδάκης (82 Παπαϊωάννου), Χρυσαφίδης, Δερμιτζάκης, Καραγκούνης (57 Σταυριανόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: