Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ


Στη σκιά της ξαφνικής παραίτησης  του Αντώνη Τζιέρη συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία της ομάδας του Κρανιδίου ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Ο Θανάσης Μαλτέζος που ανέλαβε την τύχη της ομάδας μέχρι το τέλος της περιόδου έχει να αντιμετωπίσει τρείς απουσίες. Η πρώτη είναι του τιμωρημένοι Κώστα Μαλτέζου ο οποίος εκτίει   την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική από τις κάρτες που είχε συμπληρώσει στην Ελευσίνα και οι τραυματισμοί του Φιλιππίδη και του Κιλασίν οι οποίοι έχουν τεθεί εκτός αγωνιστικών πλάνων.
Όλοι στο στρατόπεδο του Κρανιδίου καταλαβαίνουν ότι ο αγώνας μόνο εύκολος δεν θα είναι και ότι το Ξυλόκαστρο δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα ύστερα από την καταδικαστική απόφαση της ΕΠΟ που αφαίρεσε από την ομάδα της Κορινθίας τρείς βαθμούς και ουσιαστικά την έστειλε στο τοπικό Κορινθίας.
Κοντά στην ομάδα όπως και σε κάθε εκτός έδρας αγώνα θα ενισχύσουν την ομάδα και πολλοί φίλαθλοι από το Κρανίδι  αφού το επιτρέπει και ο καιρός.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Κρανιδίου στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει το Ξυλόκαστρο στο Κρανίδι με 2-0 χάρη σε δύο γκολ που είχε πετύχει ο Μακρίδης στο  36 και το 54.
Διαιτητής του αγώνα είναι ο Β .Αποστολόπουλος με βοηθούς τους Γ.Μαρκαντωνάτο και Αγγ.Πίττα όλοι από τον σύνδεσμο διαιτητών Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: