Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-0


Ένα γκολ του Φιλιππίδη στο 89 έκρινε τον σημερινό αγώνα στο Κρανίδι. Οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους. Το μέν Κρανίδι για να σιγουρέψει την παραμονή του στην κατηγορία ο δε Ηρακλής Ψαχνών για να μην «πέσει» από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το τελικό 1-0 φέρνει τα πάνω –κάτω στον βαθμολογικό πίνακα αφού η Ένωση Μηδέας κέρδισε τις Βρασιές με 3-0 και πέρασε στην πρώτη θέση τρείς στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ποιός άλλος ? Ο 17χρονος Αλεξ Λάμπρου που κατάφερε για μία ακόμα φορά να κατεβάσει τα ρολά όταν χρειάστηκε .Άξιοι συμπαραστάτες του ο Σταυρος Λαμπρούσης ο Σταμάτης Αναστασιάδης ο Νίκος Μακρίδης που το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έπαιζε και σαν αμυντικός και γενικά όλοι η ομάδα του Κρανιδίου ήταν σήμερα ομάδα.
Στο πρώτο λεπτό ο Μπουελάκος μπήκε στην περιοχή σέντραρε αλλά ο Μιχέλης απέκρουσε δύσκολα।Στο १० ο Βαρούχας σέντραρε απο αριστερά ,πήρε την κεφαλιά ο Σέγγος και η μπάλα έφυγε άουτ।Στο 24  ο  Μακρίδης βγήκε στην πλάτη του Βαρούχα ,αλλά δεν πρόλαβε τον Μιχέλη που απέκρουσε.Στο 35 Φάουλ του Λώττα ,απέκρουσε σταθερά ο Μιχέλης.Στο 36 ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών κάνει την πρώτη αναγκαστική αλλαγή και στην θέση του Γούναρη που τραυματίστικε έβαλε τον Θανάση Μεθενίτη.Στο 36 σε φάουλ του Λώττα έξω από την περιοχή πήρε την κεφαλιά ο Κιλασίν στέλνοντας την μπάλα άουτ.Στο 44 νέο φάουλ του Λώττα η μπάλα έφυγε πάλι άουτ.Με το σκόρ αυτό έληξε και το πρώτο ημίχρονο.Στο 50 ο Μακρίδης από μπαλιά του Λώττα έχασε σίγουρο γκόλ.Στο 70-71 δύο καλές ευκαιρίες με τον Σέγγο για τον Ηρακλή ,αλλά ο Λάμπρου καθάρισε τις φάσεις.Στο 81 ο Μεθενίτης με ένα δεξί σούτ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Λάμπρου.Στο 82 οι παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών διαμαρτήρονται για πέλναλτυ σε ανατροπή του Μπρή,Στο 84 μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκόρ το Κρανίδι όταν ο Λώττας κέρδισε πέναλτι (video).Το εκτέλεσε ο ίδιος και απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Μιχέλης.Στο 89 γκόλ για το Κρανίδι όταν ο Φιλιππίδης έκανε κεφαλιά απέκρουσε ο Μιχέλης η μπάλα έφτασε πάλι στον Φιλιππίδη και αυτός με σούτ άνοιξε το σκόρ.Στη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες και παράγοντες του Ηρακλή θεωρώντας πώς ο παίκτης Κρανιδίου πήρε την μπάλα με το χέρι.Ομως ο διαιτητής από την θέση που ήταν δεν μπορούσε να το δεί.Αυτός πού είχε καλύτερη οτική γωνία ήταν ο πρώτος βοηθός ο Χ.Ουτάς.
Από την ομάδα των Ψαχνών άρεσαν ο τερματοφύλακας Μιχελής ,ο Σέγγος,υα δύο αδέρφια Σταμάτης και Θανάσης Μεθενίτης.
Η διαιτησία του Ν.Ανούσου πολύ καλή.Κρίνετε μόνο για την φάση του πέναλτι.Οι δύο βοηθοί του δεν τα πήγαν καλά.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:ΚΡΑΝΙΔΙ: Λάμπρου, Ντάκος, Μπουρελάκος, Κιρασίν (75 Μαλτέζος), Λαμπρούσης, Γκαβούδης, Αναστασιάδης, Μερσιάνι, Φιλιππίδης (92' Δαγρές), Λώττας (88' Λαδάς), Μακρίδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Μιχελής Αθ., Μαρινάκης, Μιχελής Κ., Κύρου, Μεθενίτης Σ. (88' Κουρούτης), Βαρούχας, Λουκάς, Γούναρης (36' Μεθενίτης Α.), Ανέστης (45' Μπρης), Σέγκος, Κοταρέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: