Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΕΝΩΣΗ ΜΗΔΕΑΣ 2-3


Την ήθελε τη νίκη πιο πολύ και την πήρε .Ο λόγος για την Ένωση Μηδέας. Αν και βρέθηκε με την πλάτη στο τοίχο από το 5 λεπτό, όταν το Κρανίδι προηγήθηκε με τον Λώττα κατάφερε τελικά να «γυρίσει» τον αγώνα χάρη σε έναν παλιό παίκτη της ομάδας της Ερμιονίδας  τον  Νίκο Σταυριανόπουλο ο οποίος  έκανε χάτ τρίκ Για την ΑΕΚ Ερμιονίδας ευτύχησε να έχει κάτω από τα δοκάρια έναν καταπληκτικό για ακόμα μία φορά Λάμπρου. μΟ 17 χρονος  πορτιέρο έσωσε την ομάδα τουλάχιστον τέσσερες φορές   
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ο αγώνας. Και συγκεκριμένα στο 5:25 ο Λώττας πήρε μια παλιά έξω από την περιοχή της Μηδέας ,μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου ανοίγοντας το σκορ. Από το λεπτό αυτό και μετά η Μηδέα πήρε τα ηνία και έφερε το παιγνίδι στην περιοχή του Κρανιδίου. Στο 16 λεπτό ο Σταυριανόπουλος  βρήκε χώρο έξω από την περιοχή έκανε το σουτ όμως ο Λάμπρου ήταν σε σωστή θέση και απέκρουσε. Στο 17 ο Παπαιωάννου βρέθηκε στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε ,η μπάλα έφυγε άουτ. Στο ίδιο λεπτό ο Δουβίκας τον αποσύρει και βάζει στην θέση του τον Τριμπόνια .Στο 21 δυνατό σουτ του Μπούρα έξω από την περιοχή απέκρουσε στο «γάμα» ο Λάμπρου. Στο 23 ο Λάμπρου πάλι πρόλαβε τον Δερμιτζάκη σε τετ α τέτ. Στο 36   η Μηδέα εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Λαμπρου ο οποίος απέκρουσε .Στο 37 ο Λώττας έφυγε από δεξιά ,σέντραρε προς τον Μακριδη η κεφαλιά του όμως έφυγε άουτ. Στο 39 δυνατό σουτ του Καραγκούνη έξω από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Λάμπρου. Με αυτό το σκορ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Στο 47 πολύ μεγάλη ευκαιρία για το Κρανίδι να κάνει το 2-0 όταν ο Ζαραφωνίτης μπήκε μόνος του στην περιοχή και βρέθηκε μπροστά στον Παπαδόπουλο το σούτ που έκανε η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 53 νέα απόκρουση του Λάμπρου σε σούτ του Φίλη. Στο 56 ο Σταυριανόπουλος βρέθηκε στην περιοχή έκανε το σούτ απέκρουσαν οι αμυντικοί του Κρανιδίου  η μπάλα βρέθηκε πάλι στα πόδια του και με νέο σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια.(1-1).Από το λεπτό αυτό και μετά οι παίκτες της Μηδέας ζητούσαν το δεύτερο γκόλ και το πέτυχαν στο 69 με τον Σταυριανόπουλο και πάλι. Σε εκτέλεση από αριστερά βρέθηκε μόνος του σημείο του πέναλτι και με κεφαλιά έκανε το 1-2.Στο 75 πάλι ο ίδιος παίκτης πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή προχώρησε και με δυνατό συρτό σουτ έκανε το 1-3.Στο 79 δυνατό σούτ του Μπούρα έξω από την περιοχή η μπάλα τράνταξε για δεύτερη φορά το δοκάρι του Λάμπρου. Στο 83 ο Φιλιππίδης έκανε μία σέντρα σουτ από δεξιά ,η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά προς το τέρμα εκεί απέκρουσε δύσκολα ο Παπαδόπουλος, η μπάλα έφτασε στον Δαραμάρα ο οποίος με προβολή έκανε το τελικό 2-3.
Από το Κρανίδι κορυφαίος παίκτης ο Λαμπρου. Μπορεί να γίνομαι βαρετός που αναφέρομαι συνέχεια αλλά πρόκειται για μεγάλη «πάστα» τερματοφύλακα .Εδώ όμως δεν πρέπει να αδικήσουμε και τους υπόλοιπους παίκτες μας οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο μόνος που ήταν εκτός κλίματος ήταν ο αρχηγός της ομάδας ο Μετζιάνι.
Από την Ενωση Μηδέας μας άρεσε όλη η ομάδα. Αν και είχαν σημαντικές απουσίες ,όπως αυτή του Αγγελόπουλου και του Χρυσαφίδη οι απουσία τους δεν φάνηκε.
Ο διαιτητής της συνάντησης Ευαγγέλου ήταν άριστος. Το  ίδιο και οι βοηθοί του.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ : ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Λάμπρου,Ντάκος,Μπουρελάκος,Μαλτέζος,Λαμπρούσης, Γκαβούδης,Αναστασιάδης,Μετζιάνι ( 58 Φιλιππίδης) Μακρίδης, Λώττας, Ζαραφωνίτης( 78 Δαραμάρας)
ΕΝΩΣΗ ΜΗΔΕΑΣ :  Παπαδόπουλος,Νώτης (Νικολέτος) , Μπούρας, ,Φίλης, Καραμάνος,Σταυριανόπουλος  Παπαιωάννου  (18 Τριμπόνιας) ,Ηλ.Γκολέμης (73 Μπαλάσκας) , Δερμιτζάκης,Καραγκούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: