Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Κρανιδίου ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης την Κυριακή κόντρα στο Χιλιομόδι εκτός έδρας. Δύο είναι οι απουσίες που αντιμετωπίζει ο τεχνικός της ομάδας Αντώνης Τζιέρης. Ο πρώτος είναι ο Κιλασίν Χαλίλ ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει απο τους δύο κρίσιμους εκτός έδρας αγώνες με το Χιλιομόδι και το Δήλεσι και η δεύτερη απουσία είναι ο Σταμάτης Αναστασιάδης ο οποίος βρίσκετε σε περίοδο αποθεραπείας και θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με το Δήλεσι. Στο στρατόπεδο της ομάδας όλοι γνωρίζουν πως αυτός ο αγώνας είναι ένας τελικός αφού και οι γηπεδούχοι (Χιλιομόδι) παίζουν ένα από τα τελευταία χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Β.Αποστολόπουλος απο τον σύνδεσμο διαιτητών Ηλείας. Είναι διαιτητής Γ Εθνικής αφού είχε διαιτητεύσει τον αγώνα Εθνικός Φιλ-Πυρσός Γρεβενών στις 25 Νοεμβρίου και έκανε άριστη διαιτησία. Επίσης έχει πολλές συμμετοχές σαν τέταρτος διαιτητής .Να σημειώσουμε ότι ο κύριος Αποστολόπουλος είχε κληρωθεί να διευθύνει τον περσινό αγώνα της ομάδας μας στο Λεωνίδιο (12/4/09) αλλά τελικά αντικαταστάθηκε από άλλον διαιτητή του ιδίου συνδέσμου.
Επίσης οι φίλαθλοι της ομάδας θα είναι κοντά και σε αυτή την εξόρμηση. Άλλωστε η απόσταση από το Κρανίδι είναι περίπου στα 90 χιλιόμετρα. Το μόνο εμπόδιο είναι ο καιρός αφού η ενημέρωση από την ΕΜΥ μας προειδοποιεί ότι θα έχουμε άσχημα καιρικά φαινόμενα.
Για όσους δεν ταξιδέψουν μέχρι το Χιλιομόδι μπορούν να ακούσουν τον αγώνα από το blog της ομάδας μέσα από το RADIO EYBOIA 104.10 ή από το www.24radio.gr όπου επιλέγετε ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ και τον ραδιοφωνικό σταθμό ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: