Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΒΡΑΣΙΕΣ 2-0

Νίκη για το Κρανίδι σήμερα αφού επικράυησε της ομάδας των Βρασιών με σκόρ 2-0.Σκόρερ των δύο τερμάτων ο Φιλιππίδης που πέτυχε το παρθενικό του γκόλ στο 39 και ο Μετζιάνι επτά λεπτά αργότερα με πέναλτυ που κέρδισε ο Μπουρελάκος .
Μια άλλη ομάδα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι του Kρανιδίου στον αγώνα με τις Βρασιές. Μια ομάδα που έπαιζε στρωτό ποδόσφαιρο και ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο και το πιο ουσιαστικό ότι δεν κινδύνεψε καθόλου στην άμυνα της. Γι’αυτό και στο τέλος καταχειροκροτήθηκε απο όλους τους φιλάθλους που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Ο Φιλιππίδης πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Κρανιδίου μετά απο όμορφο πλασέ που επιχείρησε στην γωνία του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει, η φάση αυτή στο 37’.

Στο 45’ ο Μπουρελάκος θα ανατραπεί απο τον τερματοφύλακα της ομάδας των Βρασιών και ο διαιτητής της αναμέτρησης θα δείξει το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των πεινών θα αναλάβει να εκτελέσει ο Μεντζιάνι και θα ευστοχήσει κάνοντας το 2-0.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κρανιδίου με το που θα ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο θα κάνει τρεις σημαντικές ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του Φιλιππίδη, με το σουτ του να τραντάζει το αριστερό κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Με την νίκη αυτή η  ομάδα του Κρανιδίου πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα και προετοιμάζεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία εν’όψει του πολύ σημαντικού παιγνιδιού με τον Αστέρα Μαγούλας την επόμενη Κυριακή.

Στο γήπεδο βρέθηκε μετά απο καιρό αρκετός κόσμος, που χειροκρότησε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και τους βοήθησε πολύ σε όλη την διάρκεια του παιγνιδιού
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΚ Ερμιονίδας
Λάμπρου,,Παικόπουλος,Μπουρελάκος (64 Ζαραφωνίτης)Μαλτέζος,Κιλασίν, ,Γκαβούδης,Λαμπρούσης ,Μετζιάνι,Μακρίδης,Λώττας,Φιλιππίδης (66 Αναστασιάδης)
 ΒΡΑΣΙΕΣ:
Αλεξόπουλος, Καλαντζής, Κορολόγος, Παπούλιας, Παρασκευάς, Αδάμης, Δημ., (46 Βελέτζας) Κουλεντιανός (46 Λεπετζής)  Μπάρλας, Κατσούδας (53 Κουγιάς) , Κουτσοκώστας. Αδάμης Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: