Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ 0-0

Μετά από ένα επεισοδιακό αγώνα ΑΕΚ Ερμιονίδας και Αστέρας Μαγούλας έμειναν στο 0-0.Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ο διαιτητής Κορομηλάς από την Μεσσηνία. Ο εν λόγω διαιτητής έκανε ότι ήταν δυνατόν να μην κερδίσει η ομάδα του Κρανιδίου. Έκοβε με ανύπαρκτα φαουλ τους παίκτες μας. Επίσης έπρεπε να είχε αποβληθεί παίκτης της Μαγούλας και εκεί ο διαιτητής ενώ έβγαλε την κόκκινη κάρτα το μετάνιωσε και έδωσε κίτρινη.

Ο ΑΓΩΝΑΣ: Νωθρά ξεκίνησε ο αγώνας με τις δύο ομάδες να κάνουν αναγνωριστικό παιγνίδι. Η πρώτη φάση είναι για την Μαγούλα όταν στο 14 ο Κατικαρίδης εκτέλεσε φσουλ έξω από την περιοχή του Κρανιδίου το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ με ωραία εκτίναξη ο Σωτηράκης.. Στο 26 ο Μετζιάνι εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή του Αστέρα η μπάλα έφτασε στον Κουμπούρα ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 31 η μπάλα έφτασε στον Ψαρρή το σουτ του οποίου απόκρουσε ο Ζούκας. Στο 33 σουτ του Πουλόπουλου από δεξιά έπιασε και πάλι τη μπάλα ο Ζούκας. Στο 39 νέο φαουλ έξω από την περιοχή το εκτελεί ο Μετζιάνι και αποκρούσει την μπάλα πάνω από το κεφάλι του Βέργου ο τερματοφύλακας του Αστέρα Ζούκας. Στο επόμενο λεπτό νέα κεφαλιά του Σπ,Παππά νέα απόκρουση της μπάλας από τον Ζούκα. Με αυτή την φάση πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Με μια μεγάλη φάση ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο όταν ο Ψαρρής χτύπησε φαουλ από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Βέργο και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. αλλά ο επόπτης είχε δείξει τον Σπ.Παππά και τον Γρ.Παππά σε θέση οφσάιντ. Μία φάση που ξεσήκωσε τον κόσμο όμως βλέποντας το βίντεο τελικά ήταν. Στο 50 σέντρα του Πουλόπουλου απέκρουσε μπροστά από τον Γρ.Παππά ο Ζούκας, Δύο λεπτά αργότερα νέα κεφαλιά του Σ.Παππά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 53 το Κρανίδι κέρδισε φάουλ έξω απο την περιοχή του Αστέρα το εκτέλεσε ο Μετζιάνι απευθείας στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 64 ο Χασακής πέρασε στην θέση του Βέργου. Στο 65 τραγικό λάθος της άμυνας του Κρανιδίου πήρε την μπάλα ο Μπούγιας μπήκε στην περιοχή το εούτ που έκανε έφυγε λίγο άουτ από τα δοκάρια του Σωτηράκη. Στο 69 ο Ψαρρής εκτέλεσε φάουλ από δεξιά η μπάλα έφτασε την μικρή περιοχή του Ζούκα που φάνηκε να την ελέγχει αυτή του ξέφυγε και έφτασε στον Γιάννο το σούτ του οποίου απέκρουσε αμυντικός μάλλον με το χέρι κολλημένο.( Δυστυχώς είμαστε μακριά και δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε τι ακριβώς έγινε ) .Εκεί ο διαιτητής έδωσε έμμεσο φάουλ το οποίο εκτέλεσαν με πάσα ο Μεντιάνι στο Γιάννο το άτσαλο σουτ του οποίου απέκρουσε το τείχος των αμυντικών .Στο 77 έγινε η φάση του αγώνα όταν ο Ψάρρής έκλεψε την μπάλα από δεξιά μπήκε μόνος του στην περιοχή του Αστέρα ,βγήκε μόνος του με τον τερματοφύλακα και αντί να τον πλασάρει έκανε ένα δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 78 ο Καλατζής στην θέση του Νούλα.Στο 85 ο Πέτρος Ελένης στην θέση του κορυφαίου για εμάς σήμερα Σπ.Παππά. Στο 89 κόκκινη κάρτα ο Ψαρρής. ( δεύτερη κίτρινη).

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ :Τα είπαμε .Ο άνθρωπος κάτι εκτελούσε σήμερα. Και κάτι που πρέπει να αναφέρουμε. Στο πρόγραμμα που παραλάβαμε ο δεύτερος βοηθός ήταν γυναίκα και συγκεκριμένα είχε οριστεί η Ι.Παναγέα. Πως έγινε και ο δεύτερος βοηθός ήταν άντρας?. Εψαξα στο Site του diaitisia.gr και δεν φαίνεται να έχει δηλώσει κόλλημα. Μήπως η διοίκηση πρέπει να το ψάξει?

MVP: Ο Σπ.Παππάς είναι ένας παίκτης που ότι και να γράψουμε είναι λίγο. Έκανε πολλά χιλιόμετρα σήμερα .Κυριολεκτικά όργωσε το χώρο του κέντρου βοήθησε στην επίθεση. Μετά να αναφέρουμε το Χρήστο Χασακή ο οποίος όταν μπήκε στο 64 βοήθησε επιθετικά όσο μπορούσε. Κατά την γνώμη μας έπρεπε να ξεκίναγε τον αγώνα. Επίσης να αναφέρουμε και τον Σωτηράκη ο οποίος με την απόκρουση στο 14 κράτησε την εστία μας ανέπαφη στο φαουλ του Κατικαρίδη.

ΟΙ ΣΥΒΘΕΣΕΙΣ: ΚΡΑΝΙΔΙ: Σωτηράκης, Γιάννος, Πουλόπουλος Μετσιάνι, Βέργος (64 Χασάκης) Παππάς Γ., Παππάς Σ. (Π.Ελένης) , Κλιάφας , Ψάρρης, Νούλας, ( 78 Καλατζής) Κουμπούρας,

Δεν υπάρχουν σχόλια: