Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ( U-21) 3-4


Σε ένα πλούσιο από γκολ αγώνα η ΑΕΚ Ερμιονίδας ηττήθηκε από την ομάδα Νέων του Ατρόμητου Αθηνών με το αγγλικό σκορ 3-4.Σαφώς καλύτερη η ομάδα του Κρανιδίου από τους προηγούμενους φιλικούς αγώνες που έδωσε με Ένωση Μηδέας και Κόρινθο. Δείχνει ότι αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της στο γήπεδο με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Λίγα λαθάκια γίνανε στην άμυνα όμως αυτά συμβαίνουν στους αγώνες προετοιμασίας
Γκολ με το «καλημέρα»
για την ομάδα του Κρανιδίου όταν ο Τζώρτζης από το ύψος της περιοχής με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 16 βγήκε μια ωραία σέντρα στο ύψοες της μικρής περιοχής εκεί πετάχτηκε ο Καιμακαμούδης και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1.Στο 31 ο Μπιλίτσης μπήκε μόνος στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ραβούση βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του Ατρόμητου. Με το σκορ αυτό πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο. Στο 54 ο Λημνιός με πέναλτι έκανε το 1-3 για να μειώσει τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πέτγαζλης με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή και στο 62 ο Σταματέλος κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Το φάουλ εκτέλεσε ο Τζώρτζης απευθείας στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-3.Στο 88 ο Σιεφερλής με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-4.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ : Ραβούσης, Κοξίδης (73 Καλατζής) Μυροφορίδης, Τσολάκος ( 73 Ελένης,) Δαγρές (73  Ζουμπουλάκης), Σταματέλος ( 83 Κρητικός) Χρήστου ,Πέτγαζλης ( 83 Κιρτάκης) Μπουγιούρας, Τζώρτζης, Δειμέζης ( 43 Γιαννούκαρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: