Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2-2

Πaρουσία 100 και πλέον θεατών εκ των οποίων οι 30 περίπου ηταν φίλαθλοι απο το Κρανίδι.έγινε  σήμερα στο Χιλιομόδι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της τοπικής ομάδας του Ατρόμητου Χιλιομοδίου και της ΑΕΚ Ερμιονίδας.
Εκεί έλαμψε για μία ακόμα φορά το αστέρι  του Νίκου Μακρίδη αλλά και του Αρη Λώττα που έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Στο 9 ο Μπαλάφας βρέθηκε μόνος του με τον Σαπουνά ,το σούτ που έκανε έφυγε λίγο άουτ.Στο 16 παραλίγο να μπεί μπροστά το Χιλιομόδι όταν ο Σεννής έκανε κεφαλιά αλλά ο Ντάκος απέκρουσε σωτήρια πάνω στη γραμμή ο Ντάκος.Στο 25 ο Σαπουνάς ανέτρεψε τον Μπαλάφα και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτυ.Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Λέκκας και άνοιξε το σκόρ.Για να έρθει η ισοφάριση για το Κρανίδι όταν ο Λώττας έκανε ωραία σέντρα στην περιοχή του Χιλιομοδίου εκεί πετάχτηκε ο Μακρίδης και με ωραίο γυριστό σούτ έφερε τον αγώνα στα ίσια.Ενα λεπτό πρίν την λήξη του ημιχρόνου ήρθε η ψυχρολουσία για το Κρανίδι όταν ο Σεννής εκτέλεσε ένα φαουλ απέκρουσε ασθενώς την μπάλα ο Σαπουνάς και ο Βλάσσης που καραδοκούσε έστειλε την μπάλα στα δύχτια κάνοντας το 2-1.
Με αυτό το σκόρ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.Στο δεύτρο ημίχρονο παίχτηκε πιό πολύ παιγνίδι κέντρου ,χωρίς πολλές ουσιώδεις φάσεις μέχρι το 81.Εκεί ο συνήθη ύποπτος Νίκος Μακρίδης με πλασσέ έκανε το 2-2.Είχε προηγηθεί δυνατό σούτ του Λώττα που απέκρουσε δύσκολα ο Μπέκος και δεν πρόλαβαν να διώξουν οι αμυντικοί.
Κορυφαίοι για το Κρανίδι όπως είπαμε ο Νίκος Μακρίδης που εξελίσετε σε μεγάλο σκόρερ αλλά και ο Λώττας που αρχ'ιζει και δείχνει την σπουδαία κλάση του.
Διαιτητής του αγώνα είναι ο κύριος Β.Αποστολόπυλος  με βοηθούς τους κυρίους Α.Παπαδόπουλο και Ι.Κάραλη όλοι απο τον σύνδεσμο Ηλείας.Ηταν άψογοι στο έργο τους ,μέσ σε όλες τις φάσεις.
Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ.: Μπέκος, Παπαϊωάννου, Κακογιάννης (84' Λαθούρης), Βλάσσης, Λέκκας, Μπαστούνης, Ιατρόπουλος, Σεννής (86' Τσουμάνης Σ.), Μπαλάφας, Σκούρτης (80' Γεώργαρης), Μπαλλής
ΚΡΑΝΙΔΙ: Σαπουνάς, Λαδάς (68' Ζαραφωνίτης), Μπουρελάκος, Παϊκόπουλος, Ντάκος (88' Μαλτέζος), Γκαβούδης, Λαμπρούσης, Μετσιάνι, Μακρίδης, Λώττας, Δαραμάρας (55' Φιλιππίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: