Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ -ΛΕΩΝΙΔΙΟ 1-1

Το Λεωνίδιο σήμερα είχε τύχη βουνό .Από το πουθενά πήρε μια νίκη που δεν την άξιζε. Τρεις ευκαιρίες έκανε σε ενενήντα λεπτά και έβαλε ένα γκολ. και αυτό στο 90.Οσος για το Κρανίδι κάποτε θα γινόταν και αυτό. Όταν χάνεις την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη στο τέλος θα την πάθεις. Σε προηγούμενους αγώνες κατάφερνε και γύριζε το αποτέλεσμα ενώ σήμερα στο χρονικό σημείο που μπήκε το γκόλ των φιλοξενούμενων ήταν πολύ αργά. Μακάρι αυτή την απώλεια να μην την πληρώσουμε αργότερα.
Όσος για τον αγώνα τώρα η πρώτη φάση έγινε στο έκτο λεπτό όταν ο Σπ.Παππάς έφυγε από κανονική θέση για γκολ και ο πρώτος βοηθός τον έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ. Στο 16 σε ανάποδο σουτ του Ανέστη μέσα από την περιοχή ο τερματοφύλακας του Λεωνιδίου Γκολέμης έκανε φοβερή απόκρουση. Στο 21 ένα δυνατό σουτ του Μεντζιάνι απέκρουσε στην κλειστή του γωνία ο Γκολέμης.Στο 24 το Λεωνίδιο έκανε αισθητή την παρουσία του στην περιοχή του Σαραντάκου όταν σουτ των παικτών του η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Σαραντάκου και έφυγε άουτ.
Για να έρθει το 30 όταν ο Ψαρρής χτύπησε κόρνερ από δεξιά χαμηλά προς τον Ανέστη, αυτός του την ξαναγύρισε έκανε σέντρα μέσα στην μικρή περιοχή του Γκολέμη εκεί φάνηκε κάτι να γίνεται με χέρι αμυντικού όμως η μπάλα έφτασε στον Γρηγ.Παππά και αυτός με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-0 .Από εκεί και μετά ο ρυθμός του παιγνιδιού έπεσε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν έγινε κάτι αξιόλογο.
Στην επανάληψη το Λεωνίδιο μπήκε δυνατά χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση. Η πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου έγινε στο 61 όταν ο Σαραντάκος απέκρουσε ένα σούτ των παικτών του Λεωνίδιου και στην αντεπίθεση ο Γρηγ.Παππάς μπήκε στην περιοχή και το χλιαρό σούτ που έκανε απέκρουσε εύκολα ο Γκολέμης. Στο 73 ο Ψαρρής με δυνατό σουτ έστειλε την μπαλιά άουτ Στο 86 έγινε η μεγάλη φάση για να διπλασιάσει το Κρανίδι τα γκολ όταν βγήκε μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου προς τον Σπύρ. Παππά αυτός έσπασε το οφσάιντ μπήκε στην περιοχή μόνος του και το αδύναμο πλασέ που έκανε έστειλε την μπάλα στα χέρια του Γκολέμη Και σα να μην έφτανε αυτύ τρία λεπτά αργότερα το Λεωνίδιο ισοφάρισε όταν βγήκε μια μπαλιά μέσα στη περιοχή και ο Αρουτίδης ( αυτό το όνομα μας έδωσε φίλαθλος του Λεωνιδίου ) πάγωσε το Κρανίδι κάνοντας το 1-1
Διακριθέντες από το Κρανίδι δεν μπορούμε ότι ξεχώρισε κάποιος. Όλοι ήταν σε μέτρια επίπεδα. Αυτός που για εμάς φάνηκε λίγο περισσότερο ήταν και ο μοιραίος παίκτης του Κρανιδίου ο Σπύρος Παππάς. Εάν είχε βάλει εκείνο το γκολ στο 86 θα ήταν ο ήρωας της σημερινής συνάντησης. Από το Λεωνίδιο μας άρεσε πολύ ο γκολκίπερ Γκολέμης που έδειχνε εμπιστοσύνη στην άμυνα του Λεωνιδίου.Όσο για την διαιτησία του Λάζαρη δεν μας άρεσε .Οσο για τον βοηθό του τον Μποσινάκη θα έπρεπε να γνωρίζει τον ορισμό του οφσάιντ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΚΡΑΝΙΔΙ: Σαραντάκος, Λεβιγιώτης, Γιάννος, Νούλας, Βέργος, Κλιάφας, Σ. Παππάς, Γ. Παππάς, Μετσιάνι,, Ανέστης (87' Ντάκος), Ψαρρής.
ΛΕΩΝΙΔΙΟ: Γκολέμης, Γκόρο (76' Παπαδόπουλος Σ.), Βαρδαλάς, Μητρόπουλος, Σαλπιγκίδης, Γολεγός (83' Παπαδόπουλός Γ.), Χαρατζάρης (70' Αρουτίδης), Παπούλιας, Γαλανόπουλος, Κισιάρχης, Μητσέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: