Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 0-1

Eνα γκολ τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα με σκόρερ τον Φώσκολο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα εδώ στο Κρανίδι. Ο αγώνας δεν διεκδικεί μεγάλες δάφνες ποιότητας. Το Κρανίδι ήξερε ότι μπροστά της είχε μία ομάδα με παίκτες έμπειρους που θα ζητούσαν το γρήγορο γκολ για να τους φύγει το άγχος. Όμως οι παίκτες μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν το παιγνίδι τους και το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο. Δεν κλείστηκαν στην άμυνα τους και προσπάθησαν να βγουν μπροστά για να σκοράρουν. (Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι το σκληρό παιγνίδι που έπαιζαν οι παίκτες του Ασπρόπυργου).Όλες όμως οι προσπάθειες και των δύο ομάδων τέλειωναν έξω από την περιοχή των αντιπάλων τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ασπρόπυργος έφτασε πολλές φορές κοντά στο γκολ σε σχέση με το Κρανίδι αλλά υπήρχε ένας εκπληκτικός Σωτηράκης που είχε κατεβάσει τα ρολά.
Η πρώτη καλή φάση έγινε στο 21 όταν κεφαλιά του Σπύρου Παπά απέκρουσε ο τερματοφύλακας Σαρχανίδης.
Στο 24 βγήκε μια σέντρα από δεξιά στην περιοχή του Ασπροπύργου εκεί πετάχτηκε ο Σπύρος Παπάς και με μια εκπληκτική κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 29 ο Μεντζιάνι εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά η μπάλα πήρε πορεία στο γάμα του Σαρχανίδη ο οποίος πετάχτηκε και έστειλε την μπάλα κόρνερ. που μόνο ο διαιτητής Παπανδριόπουλος δεν είδε. Στο 40 ένα φοβερό φάουλ των παικτών του Ασπρόπυργου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.. Με αυτή την φάση τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ασπρόπυργου μπήκε πιο επιθετικά και έκλεισε το Κρανίδι στα καρέ του όμως όλες οι προσπάθειες σταματούσαν είτε έξω από την περιοχή μας ή όπως προέιπαμε στον εκπληκτικό Ιάσωνα Σωτηράκη που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα.Για να φτάσουμε στο 86 όταν ο Ασπρόπυργος κέρδισε ένα φάουλ΄΄εξω απο την περιοχή και αριστερά το εκτέλεσαν οι παίκτες του Ασπροπύργου η μπάλα έφατσε μέσα στην περιοχή στόν Φώσκολο καί αυτός με πλασέ έκανε το 0-1 μέσα σε πανηγυρισμούς .
Ο διαιτητής Παπανδριόπυλος απο τον Πειραιά πολύ καλός όπως και οι βοηθοί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: